Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 18, 2012

Σαν σήμερα. . . 19 Ιουνίου

Εικόνα

Τα Ζώδια 19/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων οι εξελίξεις κινούνται όπως τα ευκίνητα δάκτυλα ενός ταχυδακτυλουργού και από τη μια στιγμή στην άλλη ο οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας μπορεί να αλλάξει όψη ή κατεύθυνση. Θέματα που αφορούν νεαρά πρόσωπα, αδέρφια, γείτονες και συναδέλφους θα έρθουν στο προσκήνιο ενώ ζητήματα που σχετίζονται με τα μέσα μεταφοράς, την εκπαίδευση και το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν.

Το είπε στη Μιλλιέτ: Ο Χριστόφιας έτοιμος για υποψηφιότητα!

Εικόνα
Αν η Άγκυρα δεχθεί το σχέδιο για την Αμμόχωστο και σημειωθεί πρόοδος στο Κυπριακό.- «Είμαι έτοιμος για λύση μέχρι την τελευταία στιγμή».- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας προτείνει για άλλη μια φορά το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, με αντάλλαγμα το άνοιγμα κεφαλαίων για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, επί Κυπριακής Προεδρίας.

Ο Σταύρος Μαλάς ο εκλεκτός του ΠΓ του ΑΚΕΛ για υποψήφιος

Εικόνα
Η τελική απόφαση από το έκτακτο παγκύπριο συνέδριο  στις 21 Ιoυλίου.- Η πρώτη φάση έγινε χθες στο Πολιτικό Γραφείο, το οποίο αποφάσισε ομόφωνα να διαβιβάσει στην Κεντρική Επιτροπή και στη βάση του κόμματος την υποψηφιότητα του Υπουργού Υγείας Σταύρου Μαλά .

Έρογλου: «Ο Χριστόφιας φταίει για όλα στο κυπριακό»

Εικόνα
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας δεν θέλει να καταλάβει ότι ομόλογός του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι οι Τούρκοι της Κύπρου, ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την επιστροφή του από το Λονδίνο ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.

Ελλάδα: Σταυρόλεξο η κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας.

Εικόνα
Όλα τείνουν σε δικομματική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ.- Σαμαράς: Εποικοδομητική συζήτηση με Βενιζέλο  και  Κουβέλη, ο οποίος ωστόσο θέτει όρους.- Αδιέξοδο με Καμμένο - Συνεχίζεται σήμερα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ - Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζητά ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ.- Ο Τσίπρας επιμένει ότι θα είναι ‘μαχητική’ αντιπολίτευση.-

Κυπριακά κόμματα για το μετεκλογικό μέλλον της Ελλάδας

Εικόνα
Σημειώνουν τη σημασία της σταθερότητας στην Ελλάδα για την Κύπρο.- Στο απόηχο των εκλογών της Κυριακής στην Ελλάδα, τα κόμματα της Κύπρου στέλνουν μηνύματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης αλλά και το μέλλον της χώρας. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ συνεχάρη θερμά τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία για την επιτυχία τους και ευχήθηκε οι προσπάθειες που καταβάλλονται για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας να στεφθούν με πλήρη επιτυχία.

Ιστορική η επίσκεψη Nabil El-Araby στην Κύπρου

Εικόνα
Συζητήθηκαν Κυπριακό, Μεσανατολικό, θέματα ΑΟΖ και οι σχέσεις Αραβικού Συνδέσμου-Ευρωπαϊκής Ένωσης.- Την πρώτη στα χρονικά επίσκεψη ΓΓ Αραβικού Συνδέσμου στο νησί πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Συνδέσμου Nabil El-Araby o οποίος χθες το πρωί συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή.

Στη Βουλή τα 5 εκατ. ευρώ για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Εικόνα
Αποζημίωση για την απαγόρευση πτήσεων  πάνω από  την Τουρκία.- Το αίτημα των Κυπριακών Αερογραμμών για να αποζημιωθούν από το κράτος με έκτακτο προϋπολογισμό πέντε εκατομμύριων ευρώ, λόγω της απαγόρευσης των υπερπτήσεων πάνω από την Τουρκία, απασχόλησε χθες το πρωί την επιτροπή Οικονομικών, στην παρουσία του υπουργού Οικονομικών Βάσου Σιαρλή και εκπροσώπων του διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Αίγυπτος: Και οι δύο υποψήφιοι δηλώνουν νικητές

Εικόνα
Την Πέμπτη η ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος.- ΚΑΪΡΟ: Η επιτροπή των προεδρικών εκλογών της Αιγύπτου συνεχίζει τη σύνθεση των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα και αναμένεται να ανακοινώσει τον νικητή των εκλογών την Πέμπτη, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτερου στελέχους της επιτροπής στο Ρόιτερς.

Επιμένει η ΠΑΣΥΠΙ: «Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα διαλυθούν»

Εικόνα
Υπόμνημα των πιλότων στη Βουλή.- Την άποψη ότι με το προτεινόμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης οι Κυπριακές Αερογραμμές θα διαλυθούν, εκφράζει η Συντεχνία των Πιλότων των ΚΑ σε υπόμνημά της προς την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, που, μεταξύ άλλων εξετάζει το θέμα της διοχέτευσης του ποσού των 5 εκατ. ευρώ στην εταιρεία ως αποζημίωση για τις ζημιές που υφίσταται λόγω της άρνησης της Τουρκίας να επιτρέψει πτήσεις της εταιρείας στον εναέριο χώρο της.

Τα ζώδια στις 18/6

Εικόνα
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις απο την Cyprus Press!!!

Σαν σήμερα. . .18 Ιουνίου

Εικόνα

Τέλειωσε το θρίλερ των εκλογών, αρχίζει το θρίλερ του σχηματισμού κυβέρνησης

Εικόνα
Πρώτο κόμμα η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς παραλαμβάνει το μεσημέρι την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.- Κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας -Το ΠαΣοΚ θα επιμείνει σε κυβέρνηση συνευθύνης με συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας προς Σαμαρά: «Συγχαρητήρια αλλά δεν συμμετέχω σε κυβέρνησή σας. Η λαϊκή ετυμηγορία μάς τοποθετεί στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ».

Οι πρώτες δηλώσεις για το αποτέλεσμα ήρθαν από... Γερμανία!

Εικόνα
"Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά θα πρέπει η ίδια να αποφασίσει", δηλώνει ο Γκίντο Βεστερβέλε. "Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προσφέρεται στη βάση συμφωνιών" δηλώνει ο Μ. Σουλτς.- Μέρκελ, Ολάντ και Πόντι καθυστέρησαν την αναχώρησή τους για το Μεξικό για τη σύνοδο των G20.

Η Μόσχα έδωσε το πράσινο φως για δάνειο προς την Κύπρο

Εικόνα
Το ποσόν μπορεί να είναι μικρότερο από τα 5 δισ. ευρώ που ζητήθηκαν.- Ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία των εξελίξεων.

Διαδικτυακό σαμποτάζ καταγγέλλει η Αλέκα Παπαρήγα

Εικόνα
Δημοσίευμα στο Τwitter εμφάνιζε την Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. να καλεί τους κομμουνιστές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.-

ΓΓ ΟΟΣΑ: Επαναδιαπραγμάτευση για τη διάσωση της Ελλάδας

Εικόνα
Πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του, ύψους 130 δις. ευρώ, διεθνούς πακέτου διάσωσής της, εάν αυτό σημαίνει την παραμονή της στην ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Ανχελ Γκουρία.

Κουκουλοφόροι έκαψαν κάλπη στα Εξάρχεια

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Στο στόχαστρο αγνώστων που φορούσαν κουκούλες μπήκε το 18ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται σε Δημοτικό Σχολείο στην οδό Ιουστινιανού 30 στη Νεάπολη Εξαρχείων. 

Ενίσχυση του ΔΝΤ ζητά από τους G20 ο Πρόεδρος του Μεξικού

Εικόνα
Οι ισχυρές οικονομίες του κόσμου θα πρέπει να δεσμευτούν υπέρ μιας ισχυρής Ευρώπης και να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους ώστε να ενισχύσουν την ικανότητα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τη συγκράτηση της κρίσης χρέους της Ευρώπης.

Δύο χειροβομβίδες ρίφθηκαν στο προαύλιο του ΣΚΑΪ

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Δύο χειροβομβίδες πέταξαν άγνωστοι στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί, ενώ είχε αποκλειστεί η περιοχή.