Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 3, 2014

Νέα σύλληψη για την κλοπή κερματοδέκτη

Εικόνα
Σε νέα σύλληψη προχώρησε η αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου κερματοδέκτη του Δήμου Πάφου, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, πρόκειται για 15χρονο από την Πάφο ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Κάηκε αυτοκίνητο στο Στρόβολο

Εικόνα
Φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από μπυραρία στο Στρόβολο, εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από το Γραφείο Τύπου Αρχηγείου της Αστυνομίας, στις 02:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής ελήφθη μήνυμα στην Αστυνομία ότι καίγεται αυτοκίνητο, έξω από μπυραρία στη λεωφόρο Στροβόλου της Λευκωσίας.

Πέφτει η αξία της cyta

Εικόνα
Ιδιαιτέρως ανησυχητική είναι η κατάσταση σε σχέση με την κερδοφορία αλλά και το μερίδιο αγοράς που διατηρεί η cyta. Τόσο η κερδοφορία όσο και το μερίδιο αγοράς μειώνονται γεγονός το οποίο προκαλεί ανησυχία στην Κυβέρνηση αφού στη δρομολογούμενη ιδιωτικοποίηση της το ποσό που θα εισπραχθεί δεν είναι αυτό που είχε αρχικά υπολογισθεί.

Νέα ύποπτη επένδυση 15 εκατ. στη CYTA

Εικόνα
Εκτός του περιβόητου AERO, ακόμα τρεις επενδύσεις του ταμείου συντάξεως της cyta χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης αξιολογεί η ερευνητική επιτροπή για τη Δρομολαξιά, σημειώνοντας στο πόρισμά της ότι ειδικά η συμφωνία του 2011 για χρηματοδότηση της Chaps Property Developers με 15 εκατ. ευρώ έγινε παρά τις αντιθέτου υποδείξεις που είχε ενώπιον του το διοικητικό συμβουλίου της cyta για μη επαρκείς εξασφαλίσεις.

Κακοκαιρία στις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ

Εικόνα
Αντιμέτωποι με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκονται οι κάτοικοι στις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, οι κυβερνήτες της Νέας Υόρκης και των βορειοανατολικών περιοχών κήρυξαν τις πολιτείες τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καλώντας τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους.

"Δολοφονήθηκε ο Παλαιστίνιος Πρέσβης στην Πράγα"

Εικόνα
Ο πρεσβευτής της Παλαιστινιακής Αρχής στην Πράγα "δολοφονήθηκε", υποστήριξε η κόρη του, δύο ημέρες μετά το θάνατό του σε μια μυστηριώδη έκρηξη που προκλήθηκε όταν άνοιξε το χρηματοκιβώτιο στην κατοικία του.

Καλύτερα η Μπάρμπαρα Μπους

Εικόνα
 Με την υγεία της να καλυτερεύει και σε καλή διάθεση φαίνεται να είναι η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάμπαρα Μπους, μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Δώδεκα νεκροί από ασιτία μέσα σε 48 ώρες στη Συρία

Εικόνα
 Δώδεκα άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας του υποσιτισμού και της πείνας μέσα στις τελευταίες 48 ώρες στη Συρία, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.