Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 25, 2012

Σαν σήμερα...26 Μαρτίου

Εικόνα

Επετειακή σύγκρουση Χριστόφια-Αναστασιάδη

Εικόνα
Αλληλοκατηγορίες για «θλιβερό κατάντημα Με την αλληλοκατηγορία ότι η πολιτική τους αποτελεί «θλιβερό κατάντημα» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο υποψήφιος για την προεδρία, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, σημάδεψαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σύσκεψη υπό τον Συλικιώτη για τις επεμβάσεις στα πρατήρια

Εικόνα
Περιορισμένης έκτασης θεωρεί το φαινόμενο. Η υπόθεση  της επέμβασης στις αντλίες πετρελαιοειδών με αποτέλεσμα οι πελάτες να παίρνουν λιγότερα καύσιμα από όσα επλήρωναν, έθεσε σε κινητοποίηση  τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορίου, επιθεωρητές του οποίου άρχισαν ενδελεχείς έρευνες με σκοπό την πάταξη του φαινομένου. 

Συγκλίσεις ΔΗΣΥ με ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγους

Εικόνα
Αισιοδοξεί για συνεργασία ο Νίκος Τορναρίτης -  Νέα συνάντηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ αύριο Τρίτη. Απόλυτες είναι οι συγκλίσεις που υπάρχουν μεταξύ ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγων σε όλα τα κεφαλαιώδη ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο, όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης. 

Με θεατές μόνο αστυνομικούς η παρέλαση στην Αθήνα

Εικόνα
Μηνύματα αγωνιστικότητας από Παπούλια και Παπαδήμο Αθήνα: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χωρίς πολίτες πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του συνόλου του Υπουργικού Συμβουλίου και της στρατιωτικής ηγεσίας.

Δαμιανού: «Το ΑΚΕΛ ψηλαφίζει τη δυνατότητα συγκλίσεων»

Εικόνα
Όταν παρεισφρύει η διχόνοια στους εθνικούς αγώνες το αποτέλεσμα είναι πάντα καταστροφικό, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αριστος Δαμιανού, προσθέτοντας ότι στην παρούσα φάση το ΑΚΕΛ αναζητεί δυνατότητες πολιτικών συγκλίσεων με άλλα κόμματα, στα κύρια ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. 

ΟΜΗΡΟΥ: «Υπάρχει ο υποψήφιος του κέντρου»

Εικόνα
«Να αποσυρθούν οι υποχωρήσεις  για να βγούμε από τα αδιέξοδα στο Κυπριακό».  Η 25η Μαρτίου είναι διαχρονική πηγή έμπνευσης και για τον κυπριακό Ελληνισμό, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να συνεχίζει ένα αγώνα για την φυσική και εθνική του επιβίωση, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου. 

Η Κύπρος τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Εικόνα
Δοξολογίες και παρελάσεις Με πανηγυρικές δοξολογίες και παρελάσεις ο κυπριακός ελληνισμός τίμησε χθες την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν η Λευκωσία όπου το πρωί εψάλη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου και παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφιας.

Με νέα Ίμια απειλούν Ελλάδα και Κύπρο οι Τούρκοι

Εικόνα
Θα κάμουν έρευνες, λέγουν, στην Κυπριακή ΑΟΖ Αθήνα: Με νέα κρίση, ανάλογη με αυτή των Ιμίων προειδοποίησε Ελλάδα και Κύπρο η Τουρκία, αν επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου. «Θα επαναλάβουμε ό,τι έγινε στο Καρντάκ» είπε ο του υποδιευθυντής του τμήματος Ναυσιπλοΐας και Αεροπλοΐας του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Çağatay Erciyes. Όπως άφησε να εννοηθεί θα προχωρήσουν και οι Τούρκοι σε γεωτρήσεις και αυτοί στην ίδια περιοχή των κυπριακών οικοπέδων την οποία θεωρούν ότι εμπεριέχει τουρκικά δικαιώματα ερευνών και εκμετάλλευσης!

Πρωτάθλημα Λαϊκή τράπεζα: Αύξησε την διαφορά η ΑΕΛ

Εικόνα
Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, αφού κέρδισε με 1-0 τον Εθνικό στο Δασάκι και αύξησε την διαφορά από την δεύτερη Ομόνοια στους τρεις βαθμούς με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος . Η Ανόρθωση από την πλευρά της αυτοκτόνησε στο Τσίρειο και δεχόμενη γκολ ισοφάρισης από τον Απόλλωνα στο 90συν του αγώνα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την τρίτη θέση αφού για τον τίτλο τα πράγματα δυσκόλεψαν αφάνταστα.