Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 26, 2012

Γιούνκερ: Σωστή η απόφαση της Κύπρου

Εικόνα
O Πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν -Κλοντ Γιούνκερ σε γραπτή δήλωσή του που εξέδωσε τη Δευτερα, χαιρετίζει την υποβολή επισήμου αιτήματος χρηματοδοτικής στήριξης που έλαβε από τις τις Κυπριακές αρχές.

KPMG: H RBS δείχνει τον δρόμο στη Λαϊκή

Εικόνα
Έχοντας ήδη στο «βιογραφικό» της τη διεκπεραίωση έργων αναδιοργάνωσης τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν κτυπηθεί από την κρίση στην Ιρλανδία και τη Βρετανία, η KPMG προχωρά και με το μεγάλο έργο αναδιάρθρωσης της Λαϊκής Τράπεζας.

Όλα κλείδωσαν στο παρασκήνιο του Eurogroup

Εικόνα
Η παρουσία του υπουργού Οικονομικών Βάσου Σιαρλή στο Eurogroup της προηγούμενης βδομάδας αποτέλεσε και το ανεπίσημο αίτημα της Κύπρου για ένταξη στον Μηχανισμό Στήριξης, το οποίο άνοιξε τις πόρτες για τα επόμενα βήματα.

Είναι επίσημο, ζητήσαμε βοήθεια

Εικόνα
Με μία λιτή ανακοίνωση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε και επίσημα ότι έχει ζητήσει βοήθεια οικονομικής φύσεως.

Δεν τα κατάφερε ο Χριστόφιας να φύγει προτού έρθει ο Μηχανισμός

Εικόνα
25/06/2012 Μετά και την τελευταία κατακρήμνιση της οικονομίας από τον οίκο Φιτς ανακοινώθηκε η απόφαση για αίτηση στον Μηχανισμό.- Το Γιούρογκρουπ ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει αμέσως την Κυπριακή αίτηση.-- Παράλληλα συγκλήθηκε σύσκεψη των Αρχηγών των κομμάτων για σήμερα το απόγευμα.

Παρ’ ολίγον κατάρριψη και δεύτερου τουρκικού, CN-235, χθες

Εικόνα
25/06/2012 Αποφεύχθηκε στο παρά 1'! - Διπλωματία, όχι πόλεμο θέλει η Τουρκία - Απαιτεί απολογία από τη Συρία και καταβολή αποζημιώσεων…

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Ράπανος προτού ορκισθεί

Εικόνα
25/06/2012 Η υγεία του δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του Υπουργού Οικονομικών.

Στο σκοτάδι ακόμη οι έρευνες για το πενταπλό φονικό

Εικόνα
25/06/2012 Σκοτάδι καλύπτει την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας για την πρωτοφανή πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα. Αναπάντητα παραμένουν σημαντικά ερωτήματα ακόμα και για το αριθμό των δραστών, τον τύπο όπλου που χρησιμοποίησαν αλλά κυρίως για τα κίνητρα.

Η Ισπανία κατέθεσε επίσημο αίτημα στον Μηχανισμό

Εικόνα
Ζητά 100 δισεκατομμύρια.