Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 7, 2012

Τα Ζώδια 8/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Σήμερα δεν αντέχετε την καταπίεση σε καμία μορφή της και πιθανόν να αντιδράσετε έντονα απέναντι σε πρόσωπα που είτε είναι επιφανή, είτε με κάποιο τρόπο ελέγχουν ένα κομμάτι της ζωής σας. Όσον αφορά την στρατηγική σας, μπορεί μεν να πετύχετε μια πρώτη νίκη αιφνιδιάζοντας τον «αντίπαλο», προσέξτε όμως μήπως τελικά ξυπνήσετε έναν γίγαντα που κοιμάται... Συνήθως, οι βιαστικές αποφάσεις δεν μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σχεδιάσει αυτό που θέλει και μετά να προχωρήσει στη διαδικασία εφαρμογής του.

Σαν σήμερα. . .8 Ιουνίου

Εικόνα

Αποφασίστηκε η δημιουργία τερματικού υγροποίησης ΦΑ

Εικόνα
«Ενδιαφέρον από μεγάλους, διεθνούς εμβέλειας,οργανισμούς να συμμετάσχουν στην επένδυση», δηλώνει ο Συλικιώτης.-

ΕΥΡΩΚΟ: Ρεύμα και επιτόκια σκοτώνουν επιχειρήσεις

Εικόνα
Τα ψηλά επιτόκια και το πανάκριβο ρεύμα είναι η χαριστική βολή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν αντέχουν άλλο οικονομικό βάρος, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Μάριος Καράντωνας.

Λύπη Αρχιεπισκόπου για τις εξελίξεις στον Ενδιάμεσο

Εικόνα
Αλλά… «Έχουμε άξιους υποψηφίους και εκείνον που εκλεγεί θα τον βοηθήσουμε».-  «Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι το κέντρο έχει άδοξα διαλυθεί, δεν πρόσφεραν κάποιον υποψήφιο, αυτό με στεναχωρεί, αλλά έχει ο Θεός, ο Θεός αγαπά την Κύπρο και πιστεύω ότι θα μας σώσει». 

Πιο αυστηρές ποινές για παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών

Μέχρι και 20 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και πέντε χρόνια φυλάκισης είναι οι ποινές που προβλέπονται σε νομοσχέδιο που αφορά στην παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών και του οποίου την εξέταση ολοκλήρωσε χθες η Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής.

Τραγούδι στο Youtube αναστάτωσε την κυπριακή Προεδρία (βίντεο)

Εικόνα
Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε αναστάτωση στην Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για το επίσημο τραγούδι και video clip της κυπριακής προεδρίας.

«Η Κύπρος είναι η πιο ακριβή σε ψωμί και δημητριακά»

Εικόνα
Η Κύπρος είναι η πιο ακριβή στον τομέα του άρτου και των δημητριακών προϊόντων μεταξύ των χωρών της ΕΕ των ''27'' και έχει την πρωτιά στην Ευρωζώνη, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κυριάκος Χατζηγιάννης, επικαλούμενος στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για το επίπεδο τιμών στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ σε τρεις βασικούς τομείς προϊόντων, όπως είναι τα τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά, τα αλκοολούχα ποτά και τα τσιγάρα.

Τα ζώδια στις 7/6 !

Εικόνα

Σαν σήμερα. . .7 Ιουνίου

Εικόνα

Κομισιόν: Η Κύπρος δεν υπέβαλε αίτημα στήριξης των τραπεζών

Εικόνα
Ο Σιαρλής δήλωσε ότι «προτιμούμε δάνειο από τρίτη χώρα».- Η Κύπρος δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα για στήριξη των τραπεζών της από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, ο οποίος αρνήθηκε να μπει στη λογική της «σεναριολογίας» σχετικά αν βρισκόμαστε κοντά ή όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ΡΑΕΚ μελετά απαγόρευση νέας αύξησης στο ρεύμα

Εικόνα
Η ΑΗΚ δεν δέχεται μείωση των κερδών της.- Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ανάψει το πράσινο φως στην ΑΗΚ για την επιβολή νέων αυξήσεων σε μικρούς εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, από την πρώτη Ιουλίου. 

Έτοιμα τα σχέδια της ΔΕΦΑ για τους αγωγούς φ. αερίου

Εικόνα
Δημόσια παρουσίαση στη Λάρνακα.- Περιμένει το πράσινο φως από την κυβέρνηση.- Η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) παρουσίασε χθες στο Κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα, το έργο κατασκευής σωληνώσεων φυσικού αερίου προς τους ηλεκτροπαραγωγούς σταθμούς Μονής και Δεκέλειας.

Ο Ν. Αναστασιάδης κρίνεται ως ο ικανότερος για Πρόεδρος

Εικόνα
Αποτελέσματα της  έρευνας «Κυπριακό Βαρόμετρο» Μαΐου του ΑΝΤΕΝΝΑ  Σε αρκετά μεγάλο βαθμό ενδιαφέρουν τους πολίτες οι Προεδρικές Εκλογές του 2013, όμως σε μικρότερο βαθμό τους ενδιαφέρει γενικότερα η πολιτική, και το ενδιαφέρον τους είναι αισθητά μικρότερο από τις προηγούμενες Εκλογές. Η εσωτερική διακυβέρνηση και όχι πλέον το Κυπριακό θα είναι, εξάλλου, το πρώτο κριτήριο ψήφου, όπως προκύπτει από το Κυπριακό Βαρόμετρο του Μαΐου, τη μεγάλη επαναλαμβανόμενη έρευνα κοινής γνώμης που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1. Η έρευνα ασχολήθηκε με τα θέματα της επικαιρότητας και τις Προεδρικές Εκλογές.

Αμετάβλητο στο 1% το επιτόκιο της ΕΚΤ

Εικόνα
Εντείνονται οι πιέσεις για ανάληψη δράσης από τον Μάριο Ντράγκι.- Αμετάβλητο στο ιστορικό χαμηλό του 1% διατήρησε την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το βασικό της επιτόκιο καθώς εντείνονται οι πιέσεις και προς την ΕΚΤ να λάβει μέτρα ώστε να ανασχεθεί η περαιτέρω εξάπλωση της κρίσης στην Ευρωζώνη.

Ο Κίτας κατέθεσε για το τριπλό φονικό στην Πάφο

Εικόνα
Αφηγήθηκε όσα του εκμυστηρεύτηκε ο κομμωτής. - Αναξιόπιστη η μαρτυρία του ισοβίτη λέει η υπεράσπιση .- Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε χθες το πρωί ο ισοβίτης Αντώνης Προκοπίου Κίτας, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στην Πάφο, για τη δολοφονία της εγγύου Γιούλιας Οπόροκ και της 3χρονης κόρης της Βικτώριας.