Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 21, 2013

*Ζώδια 21/6

ΚΡΙΟΣ Η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε και να κάνετε ακόμα και τρέλες είναι τόσο έντονη που σίγουρα θα κάνετε κάτι πρωτότυπο ή εξεζητημένο. Αν σχετίζεστε και με Τοξότη θα διασκεδάσετε πολύ και θα γελάσετε με αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας να κάνετε. Είναι σημαντικό να βγαίνετε και λίγο έξω από εσάς με θετική διάθεση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να σας κτυπήσει η τύχη την πόρτα γιατί μέσα σας νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Σίγουρα με τον Ουρανό στο ζώδιό σας θα πρωτοπορήσετε και θα απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα.

Σαν σήμερα. . . 21 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1813:  Ο Δούκας του Ουέλινγκτον, επικεφαλής αγγλικής δύναμης, νικά τον Ιωσήφ Βοναπάρτη και τους Γάλλους στη Μάχη της Βιτόρια και τους εκδιώκει από την Ιβηρική Χερσόνησο. Ο Μπετόβεν χαιρετίζει το γεγονός, γράφοντας τη σύνθεση  Wellington’s Victory, op. 91 .

Η Κεντρική κατέβασε τις προβλέψεις και ανέβασε τις προειδοποιήσεις

Εικόνα
Λευκωσία: Καμπανάκι κινδύνου χτυπά η Κεντρική Τράπεζα υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αποφευχθεί ένας φαύλος κύκλος αρνητικών εξελίξεων στην κυπριακή οικονομία.

Πλάνο για ιδιωτικοποιήσεις, στη βάση της απόφασης του Υπουργικού

Εικόνα
Λευκωσία: Με πρόταση του υπουργείου Οικονομικών, που ενέκρινε προχθές το Υπουργικό Συμβούλιο, ξεκινά η διαδικασία για ετοιμασία πλάνου ιδιωτικοποιήσεων ημικρατικών οργανισμών και εισέρχεται στην τελική ευθεία ένα από τα πιο επίμαχα ζητήματα, που περιλαμβάνει το Μνημόνιο με την Τρόικα.

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάγεια

Εικόνα
Λάρνακα: Πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τη μητέρα του με φλομπέρ και την σκότωσε, προκαλώντας μιαν πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία με κύριους αποδέκτες τα δύο του αδέλφια ηλικίας 25 και 11 χρονών αντίστοιχα. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα σε εξοχικό σπίτι που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του χωριού Λάγια στη Λάρνακα. Θύμα της τραγωδίας είναι η Ζωούλα Ηρακλέους, 43 χρονών από το Κολόσσι, η οποία δέχθηκε τον πυροβολισμό από το φλομπέρ στο πρόσωπο και κυρίως στη μύτη και τα μάτια. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Πόσα παίρνουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι του Πανεπιστημίου Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία: Σχεδόν εφτά εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται, ετησίως, 60 καθηγητές και αναπληρωτές καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αλλάζει ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Ελλάδα

Εικόνα
Αθήνα: Προς την απόσυρση των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς και ψήφο ανοχής προς την ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να κινηθεί ο Φώτης Κουβέλης μετά το «ναυάγιο» στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για την ΕΡΤ, που επιφέρει καταιγιστικές εξελίξεις.