Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 4, 2011

Εξόργισαν τους συνδικαλιστές οι αποφάσεις κυβέρνησης-κομμάτων

Εικόνα
Αποφασίζουν σήμερα πώς θα αντιδράσουν – Ο Γλαύκος Χατζηπέτρου κατηγορεί τον Καζαμία ότι πανικόβαλε την κυβέρνηση. -  Πάγωμα μισθών και στις Τράπεζες. Έντονες αντιδράσεις αναμένονται σήμερα από το συνδικαλιστικό κίνημα, στον απόηχο της συμφωνίας κυβέρνησης και κομμάτων, για λήψη μέτρων για την οικονομία.

Συγχαρητήρια Αρχιεπισκόπου στον Νίκο Αναστασιάδη

Εικόνα
Για την πρωτοβουλία του στο θέμα της Οικονομίας.- Έτοιμη να συμβάλει και η Εκκλησία. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκο Αναστασιάδη για τη πρωτοβουλία που πήρε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για να συζητήσουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για διάσωση της κυπριακής οικονομίας.

Εβδομάδα αποφάσεων για το φυσικό αέριο

Εικόνα
Συνέρχεται σήμερα στην πρώτη συνεδρία της «Η Επιτροπή Σοφών» Εβδομάδα νέων αποφάσεων ξεκινά για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στα βυθοτεμάχια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς «πιάνει δουλειά» η πενταμελής Συμβουλευτική Επιτροπή που έχει συσταθεί με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Το Κυπριακό στα θέματα Μπάιντεν σε Άγκυρα και Αθήνα

Εικόνα
Πέρασε και από το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου άναψε κερί Ο  Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο  Μπάιντεν, πήγε χθες το απόγευμα στην Αθήνα  όπου σήμερα θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό Παπαδήμο, καθώς και με τους  Γώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.

Ανανεώθηκε η κράτηση του Λάμπρου Χριστοφή

Εικόνα
Ανανέωση της κράτησης του Λάμπρου Χριστοφή και του Γιώργου Κωνσταντίνου για ακόμα έξι μέρες εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας αφού έκρινε πως τα επιπλέον στοιχεία που παρουσίασε η αστυνομία ήταν ικανοποιητικά για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης.Έτοιμη να υποβάλει παράπονο η Πρώτη Ασφαλιστική.

Ρωσία εκλογές: Μειωμένα τα ποσοστά του Πούτιν

Εικόνα
«Τα Κορίτσια του Μεντβέντεφ» ποζάρουν στο κέντρο της Μόσχας. – 15 κάλπες στήθηκαν  στην Κύπρο. ΜΟΣΧΑ: Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντμίτρι Μεντβέντεφ εμφανίστηκαν, φορώντας αθλητική περιβολή, σε βίντεο με σύνθημα «Ας το κάνουμε μαζί», να παίζουν μπάντμιντον. Οι δύο άντρες διασταύρωσαν τις ρακέτες τους και πέταξαν συμβολικά ο ένας στον άλλον το μπαλάκι για εναλλαγή ρόλων στις επικείμενες προεδρικές εκλογές του 2012. «Όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα είναι ικανοί να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις», τόνισε με σαφές πολιτικό νόημα ο πρόεδρος Μεντβέντεφ, αποκαλύπτοντας ότι το μπάντμιντον γι' αυτόν είναι «κάτι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι».

Αίγυπτος: Άνετη επικράτηση των ισλαμιστών

Εικόνα
Τα ποσοστά των δύο μεγαλύτερων ισλαμιστικών κομμάτων ξεπερνούν το 60% Κάιρο:  Ποσοστά που ξεπερνούν το 60% συγκέντρωσαν συνολικά τα δύο μεγαλύτερη ισλαμιστικά κόμματα στην Αίγυπτο, όπως δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις των προηγούμενων ημερών.