Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 4, 2012

Τα ζώδια στις 5/6

Εικόνα
ΚΡΙΟΣ Γενικά νοιώθετε καλά ακόμα και με έναν Ζυγό που υπήρχε παλιά αδιέξοδος στη σχέση σας, τώρα βλέπετε ότι από την πλευρά του κινείται αλλιώς και σας δίνει και εσάς περιθώρια να πιστέψετε άλλα πράγματα πιο δημιουργικά για την σχέση σας και της εξέλιξη της. Ένα καλό επαγγελματικό νέο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί περιμένετε εδώ και πολύ καιρό μια καλή εξέλιξη. Αν σχετίζεστε με Αιγόκερω θα προσπαθήσει να σας φέρει στα δικά του μέτρα και σταθμά.

Σαν σήμερα. . .5 Ιουνίου

Εικόνα

Αναστασιάδης: Ο Χριστόφιας οδηγεί τον τόπο στη μέγγενη του Μηχανισμού

Εικόνα
Αναχωρώντας για τις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κατηγόρησε τον Πρόεδρο Χριστόφια για άκρατο λαϊκισμό, που αποβαίνει εις βάρος των εργαζομένων.- 

Είτε συμφωνούν αύριο σε υποψήφιο είτε διαλύονται οι Ενδιάμεσοι

Εικόνα
Στην αναμονή ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και Λιλλήκας.- Με το βλέμμα στραμμένο στην καθοριστική συνάντηση των ηγετών του ενδιάμεσου χώρου αύριο Τετάρτη, βρίσκονται όλες οι πολιτικές δυνάμεις, περιλαμβανομένων του Δημοκρατικού Συναγερμού και του ΑΚΕΛ.

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Αιγύπτιου ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Εικόνα
Λόγω της κατάστασης στην Αίγυπτο.- Αναβλήθηκε, λόγω της εσωτερικής κατάστασης στην Αίγυπτο, η επίσκεψη στην Κύπρο του Αιγύπτιου ΥΠΕΞ, Mohamed Kamel Amre, που επρόκειτο να αρχίσει χθες.

Διοικητής ΚΤΚ: «Πιθανόν η Κύπρος να ζητήσει βοήθεια»

Εικόνα
Συνέντευξη Π. Δημητριάδη  στους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» .- Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ακόμη στην εφημερίδα πως με τη διορία να πλησιάζει στο τέλος του μηνός να εξευρεθούν τουλάχιστον 1.8 δισ. ευρώ για την ανακεφαλοποίηση της Λαϊκής Τράπεζας, η αναζήτηση στήριξης από την ΕΕ καθίσταται πιο πιθανή.

Μοσκοβισί και Ρεν θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ αλλά...

Εικόνα
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη αλλά πρέπει να κάνει τις επιλογές που θα το επιτρέψουν αυτό", δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Αεροπλάνο στη Νιγηρία συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή

Εικόνα
Νεκροί οι 153 επιβάτες και 10 κάτοικοι.-   Χάος επικράτησε στην πυκνοκατοικημένη συνοικία του Λάγκος, όπου επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη την Κυριακή, καθώς τα σωστικά συνεργεία βρέθηκαν αντιμέτωπα με τεράστια πλήθη και επιθετικούς στρατιώτες καθώς πάσχιζαν να φθάσουν στον τόπο του δυστυχήματος. 

ΜΠΑΓΙΣ: «Χωρίς την Τουρκία η ΕΕ θα ήταν πολύ μόνη»

Εικόνα
«Η θετική ατζέντα βοηθά να παρακαμφθεί η Κυπριακή Προεδρία».- Η θετική ατζέντα στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας έχει δώσει την ευκαιρία στην Αγκυρα να έχει απευθείας επαφές με την Κομισιόν στη διάρκεια της ''ε/κ προεδρίας'', δήλωσε ο επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.

Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στον Παναμά και προειδοποίηση τσουνάμι

Εικόνα
Και νέος σεισμός 5.1 ρίχτερ στη βόρειο Ιταλία.- Σεισμός 6.6 ρίχτερ σημειώθηκε χθες  στον Παναμά και οι Αμερικανικές αρχές προειδοποίησαν για το ενδεχόμενο τσουνάμι στις ακτές του Ειρηνικού. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές στον Παναμά.  Ο σεισμός σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών του Παναμά στον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και το γεωδυναμικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS). 

Αφήνουν τους μετανάστες να τους καταπιεί η Μεσόγειος

Εικόνα
Δεν ενδιαφέρεται κανένας να τους σώσει όταν κινδυνεύουν.- Παρέμβαση Κυρ. Τριανταφυλλίδη.

AΠΟΕΛ: Περνά τις εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Ζουέλα

Εικόνα
Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Φρανσίσκο Ζουέλα ο οποίος θα αποτελέσει τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που αποκτάει το ΑΠΟΕΛ στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε μετά τον Μάριο Σέρτζιο.

ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε και ο Σέρτζιο

Εικόνα
Την απόκτηση του Πάουλο Σέρτζιο, ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΑΕΛ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.