Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 13, 2013

Σαν σήμερα. . .13 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 1821:  Η νίκη των επαναστατικών δυνάμεων στο Βαλτέτσι ανοίγει το δρόμο για την  κατάληψη της Τριπολιτσάς , στρατιωτικού και πολιτικού κέντρου της Πελοποννήσου (οπλαρχηγοί: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης,  Κυριακούλης Μαυρομιχάλης , Ηλίας Μαυρομιχάλης, Ιωάννης Μαυρομιχάλης,  Δημήτρης Πλαπούτας  κ.ά.).

Πρώτη δόση από Eurogroup, αλλά με σχέδιο δράσης

Εικόνα
Λευκωσία:  Πρώτη δόση αλλά με action plan για το ξέπλυμα χρήματος, αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στο Eurogroup και η Κύπρος θα πρέπει να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο πριν την εκταμίευση των πρώτων χρημάτων.

Ανασφάλιστοι παραμένουν πολλοί οδηγοί

Εικόνα
Λευκωσία:  Μετέωροι ίσως βρεθούν ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι θα εμπλακούν σε τροχαία ατυχήματα αφού είναι δυνατόν ο οδηγός ή οι οδηγοί των άλλων εμπλεκομένων οχημάτων, να μην είναι σφαλισμένοι.

Αναζητείται διευθύνων σύμβουλος για Τρ. Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία:  Τα απαγορευτικά διατάγματα που έχουν μπλοκάρει μισό δισεκατομμύριο ευρώ, τεχνοκρατικά θέματα για τον ισολογισμό της Τράπεζας Κύπρου και η αναζήτηση διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να βρεθούν στην ατζέντα της σημερινής συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Παγοποιείται και δεν καταργείται το επίδομα μάνας

Λευκωσία:  Την αντίθεσή του στην κατάργηση του επιδόματος μάνας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας στη γιορτή της πολύτεκνης μάνας που διοργάνωσε η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

Σημείο τριβής τα περι πολεοδομικής αμνηστίας

Εικόνα
Λευκωσία:   Το θέμα της πολεοδομικής αμνηστίας και η διαδικασία που ακολουθείται αποτελεί αντικείμενο τριβής μεταξύ δημαρχείων και επαγγελματιών, οι οποίοι προωθούν υποθέσεις πελατών, κάτι το οποίο δείχνει ότι δεν έχουν αντιληφθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να εξεταστεί μια αίτηση.