Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 11, 2013

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Προτεραιότητα η οικονομία

Εικόνα
Πρώτιστο εξ όλων αυτή την ώρα είναι η οικονομία, αλλά εξίσου, όμως, σημαντικό είναι και η αντιμετώπιση του εθνικού προβλήματος, ανέφερε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως, παράλληλα με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη λύση του εθνικού μας προβλήματος.

Μαύρη επέτειος δύο χρόνια μετά

Εικόνα
Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την έκρηξη στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί από την οποία έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος 13 άντρες της Εθνικής Φρουράς και της πυροσβεστικής.

Παραπλάνησαν για το τομάρι τους

Εικόνα
Ένα από τα μείζονα θέματα τα οποία προκύπτουν από το περιεχόμενο της ογκωδέστατης απόφασης του Κακουργιοδικείου, είναι η συνειδητή προσπάθεια ατόμων που κατέχουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα να καλύψουν είτε τα νώτα τους, είτε τους κατηγορούμενους προϊσταμένους τους.

Καρύδωσε το ΑΚΕΛ, ο Καρυδάς

Εικόνα
 Καθοδηγούμενη από τον Πανίκκο Δημητριάδη χαρακτήρισε την έρευνα της Alvarez & Marsal ο Νικόλας Καρυδάς, πρώην ανωτ. γεν. διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου, καταθέτοντας στην ερευνητική επιτροπή για την οικονομία.

Επτά νέα μνημονιακά νομοσχέδια στην Ολομέλεια

Εικόνα
Την ψήφιση επτά μνημονιακών νομοσχεδίων, που κατέθεσε με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή, θέτει ως επιτακτική ανάγκη η Κυβέρνηση, προκειμένου να περάσει τις πρώτες εξετάσεις αξιολόγησης της οικονομίας από την Τρόικα. Τα νομοσχέδια συζήτησε σε έκτακτη συνεδρίαση η Επιτροπή Οικονομικών, ενόψει της αυριανής Ολομέλειας.

Αυξήθηκαν εντυπωσιακά οι παρακολουθήσεις πολιτών

Εικόνα
Εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν, μόνο τον τελευταίο χρόνο, οι επίσημες παρακολουθήσεις τηλεφώνων στην Ελλάδα με την αιτιολογία της "κρατικής ασφάλειας", όπως αναφέρεται στην πρόσφατη έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

«Νεκρώνουν» οι δήμοι για έξι ημέρες

Εικόνα
Την ώρα που ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωνε χθές στο Μέγαρο Μαξίμου τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης, η ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφάσιζε την συνέχιση και την εντατικοποίηση των αντιδράσεών της.