Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 23, 2011

Το iPad αντέχει και πτώση από τα 396 μέτρα!

Εικόνα
Αλεξιπτωτιστές εκσφενδόνισαν τα  iPads  τους προς το έδαφος, από ύψος  396  μέτρων, σε μια προσπάθεια να δοκιμάσουν μία νέα προστατευτική θήκη.

O Τσακ Νόρις στον κόσμο του Warcraft!

Εικόνα
Ο διάσημος (και ανίκητος)  Τσακ Νόρις  είναι ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού σποτ της τελευταίας έκδοσης του  World of Warcraft .  O αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός για τα -ομολογουμένως- επιτυχημένα "αποφθέγματα" για την... μεγαλειότητά του, τα " Chuck Norris facts ", φορώντας μία στολή πολεμικών τεχνών, δηλώνει ότι "εγκρίνει" το παιχνίδι. 

Amazing Roses‏

Εικόνα
Amazing Roses‏  \          

Τελεσίγραφο του Όλι Ρεν στην Κύπρο για ουσιαστικά μέτρα στην οικονομία

Εικόνα
«Βρίσκεστε ένα βήμα από τον γκρεμό».- Τα κόμματα απευθύνουν νέες αγωνιώδεις εκκλήσεις στην Κυβέρνηση.- Ο Πρόεδρος  Χριστόφιας μιλά  για «ανάγκην αλληλοκατανόησης» ενώ κατηγορείται ότι αυτός και το ΑΚΕΛ «έχουν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Υπουργού Οικονομικών».

ΑΚΕΛ: Πρώτα ο πλούτος και μετά οι δημόσιοι υπάλληλοι

Εικόνα
Ο Α. Κυπριανού ανακοίνωσε τις προτάσεις του Κόμματος για την οικονομία Τη λήψη μέτρων που θα στοχεύουν στα κέρδη και στον συσσωρευμένο πλούτο θέτει το ΑΚΕΛ ως προϋπόθεση για να συζητήσει περαιτέρω συνεισφορά των υπαλλήλων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, διαμήνυσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

Τελεσίγραφο Γιούνκερ στην Ελλάδα για την 6η δόση

Εικόνα
Δεν έχει λεφτά Αν δεν υπογράψει τη συμφωνία ο Σαμαράς – Φοβούνται ότι αν εκλεγεί τον Φεβρουάριο, θα θέλει επαναδιαπραγμάτευση. ΑΘΗΝΑ: Στον αέρα βρίσκεται και πάλι η εκταμίευση της έκτης δόσης καθώς οι ευρωπαίοι δεν πείθονται και δεν αρκούνται από την επιστολή Σαμαρά προς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα πιστεύοντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αντιφατικός στην συμπεριφορά του. Οι Βρυξέλλες έχουν αρχειοθετήσει όλες τις δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ ως προς τη συμφωνία του Οκτωβρίου, τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την κυβέρνηση συνεργασίας, τις οποίες χαρακτηρίζουν αντιφατικές και δίγλωσσες. 

Αβέρωφ: Η οικονομική πυρίτιδα έχει υπερθερμανθεί

Εικόνα
«Σε συνθήκες πρωτοφανούς αβεβαιότητας και εθνικών αδιεξόδων η Κύπρος» Η πατρίδα μας βρίσκεται μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς αβεβαιότητας και εθνικών αδιεξόδων, αφού η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την πρωτοφανή κρίση εμπιστοσύνης, στην οποία έχει περιπέσει η Κυβέρνηση της χώρας, δημιουργεί ανυπολόγιστους κινδύνους, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος είπε πως οι κίνδυνοι αυτοί για πρώτη φορά δημιουργούν συνθήκες κοινωνικών αναταράξεων. 

Κυπριακό, ΑΟΖ και τη στάση της Τουρκίας συζήτησαν Δήμας-Μαρκουλλή

Εικόνα
Η Τουρκία να αφήσει τις απειλές και να συμβάλει στη σταθερότητα της περιοχής. Το Κυπριακό, η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και το θέμα των απειλών της Τουρκίας σε σχέση με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην ΑΟΖ της, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδας, Ερατώ Κοζάκου – Μαρκουλλή και Σταύρος Δήμας. 

Αύριο η Ιερά Σύνοδος εκλέγει τον Μητροπολίτη Κυρηνείας

Εικόνα
Σήμερα επικυρώνονται τα αποτελέσματα της λαϊκής εκλογής. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ θα προτείνει στην Ιερά Σύνοδο όπως η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυρηνείας γίνει αύριο Πέμπτη, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ύστερα από συνάντησή του με τον Ελληνα ΥΠΕΞ, Σταύρο Δήμα.