Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 7, 2012

Σαν σήμερα...7 Φεβρουαρίου

Εικόνα

Ο Καιρός 07/02/2012 -- 08/02/2012

Εικόνα
Σήμερα  ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Λευκωσία 17 Λεμεσός 17 Λάρνακα 17 Πάφος 17 Πρόδρομος 8.

Συνάντηση Αναστασιάδη-Αρχιεπισκόπου για Κυπριακό και Προεδρικές

Εικόνα
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας  Ιδιαίτερη συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχαν χθες ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Με το βρόχο στο λαιμό η Ελλάδα οδηγείται σε χρεωκοπία

Εικόνα
Σήμερα η κρίσιμη απόφαση Παπαδήμου-Αρχηγών Σε εξέλιξη εξακολουθούν να βρίσκονται και σήμερα οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το μέλλον της Ελλάδας. Οι Βρυξέλλες έσφιξαν ακόμη περισσότερο χθες τον βρόχο στον λαιμό της Αθήνας, ασκώντας ασφυκτική πίεση, στέλλοντας μήνυμα ότι «ο χρόνος ετελείωσε», ενώ στο μυαλό του Λουκά Παπαδήμου στριφογυρίζει όλο και με αυξανόμενες στροφές το ενδεχόμενο η χρεωκοπία να είναι πιο συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό παρά οι ασφυκτικές δανειακές συνθήκες που θέλουν να επιβάλουν στη χώρα οι ξένοι.

Ανησυχεί η Αστυνομία για την έξαρση της εγκληματικότητας

Εικόνα
Μέτρα εναντίον της  στοχοποίησης μελών της. – Εθνικό Σχέδιο Δράσης για περιστολή της εγκληματικότητας Η έξαρση του εγκλήματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, αλλά και ειδικότερα η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του υπεύθυνου της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Κατσουνωτού, έχουν προκαλέσει ανησυχία στην Αστυνομία.

Εκατοντάδες νεκροί στην Ευρώπη από το φονικό ψύχος

Εικόνα
Η κακοκαιρία πλήττει όλη την ήπειρο, φτάνοντας στην βόρεια Αφρική. Το φονικό κύμα ψύχους που πλήττει την Ευρώπη την τελευταία εβδομάδα προκάλεσε χάος, καθηλώνοντας αεροσκάφη στο έδαφος και ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε περισσότερους από 360. Η Ουκρανία έχει πληρώσει το βαρύτερο τίμημα, με 135 νεκρούς από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας.

Ο Μπαν να λύσει το πρόβλημα Ντάουνερ, ζητά ο Ομήρου

Εικόνα
Με επιστολή του στον ΓΓ καταγγέλλει απομάκρυνση από τους όρους εντολής  Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου καλεί τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν κι-μουν όπως επιληφθεί προσωπικά του θέματος σχετικά με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ, καταγγέλλοντάς τον ότι σχετικές δηλώσεις και ενέργειες του κ. Ντάουνερ εκφεύγουν σαφώς των όρων εντολής του.

Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Εικόνα
Αφορμή οι διαμαρτυρίες για τα μέτρα λιτότητας Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Emil Boc παραιτήθηκε τη Δευτέρα ενδίδοντας σε μαζικές διαμαρτυρίες ενάντια στα μέτρα λιτότητας που προωθεί λόγω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).

Τέλειωσε η κρίση με τα λεωφορεία

Εικόνα
Οι εταιρείες πήραν τα χρήματα που ήθελαν από την Κυβέρνηση Κανονικά εκτελούνται από χθες τα δρομολόγια τους τα λεωφορεία στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το Υπουργείο Συγκοινωνιών και οι εταιρείες λεωφορείων των τριών πόλεων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα),και  την Δευτέρα επήλθε συμφωνία και με την εταιρεία της Πάφου.