Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 27, 2013

Όλα τα Ζώδια 27/3

ΚΡΙΟΣ Η σημαντική Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον άξονά σας  σίγουρα θα σας βγάλει θέματα στην επιφάνεια που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη διπλωματία και σύνεση από ό, τι εσείς μπορείτε στην προκειμένη φάση. Το ζύγισμα είναι απαραίτητο. Δηλαδή θα χρειαστεί να κρατήσετε υψηλές ισορροπίες και ίσως να χρειαστεί να κάνετε ακόμα και υποχωρήσεις, προκειμένου να καταφέρετε να κρατήσετε τις καταστάσεις σε ένα καλό επίπεδο συνεργασίας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε το μεγαλύτερο βάρος κατά κάποιο τρόπο να λειτουργήσετε πολύ δραστικά και συγχρόνως να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις ώστε να μην χαθούν τα ήδη κεκτημένα σας. Η σχέση με Ζυγό θα έχει μεγαλύτερη εξέλιξη αν κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις. Αν σχετίζετε με Καρκίνο, Αιγόκερω θα χρειαστεί να είστε πολύ συντηρητικοί στις κινήσεις σας αν δεν θέλετε να έχετε παρατράγουδα.

Σαν σήμερα. . .27 Μαρτίου

Εικόνα
Γεγονότα 1821:  Οι επαναστάτες του  Αλέξανδρου Υψηλάντη  εισέρχονται στο Βουκουρέστι. «Και εις τα πύλας του Βυζαντίου» του εύχονται οι παριστάμενου στη δοξολογία. 1821:  Ο  Αθανάσιος Διάκος , μετά από δοξολογία στη Μονή του Οσίου Λουκά, κηρύσσει την Επανάσταση στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα. Ελληνικές δυνάμεις, με επικεφαλής τον αρματολό Πανουργιά, ελευθερώνουν την πρωτεύουσα της Φωκίδας, Σάλωνα (Άμφισσα).

Η Λαϊκή συμπαρασύρει και τα ακίνητα

Εικόνα
Λευκωσία:  Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον επιχειρήσεις του τομέα των ακινήτων μετά τη διάσπαση της Λαϊκής Τράπεζας και το κούρεμα που θα επέλθει στην Τράπεζα Κύπρου, βυθίζοντας τον τομέα στο ναδίρ. Παράλληλα, δημιουργείται σωρεία ερωτημάτων, τι θα γίνει με τους πελάτες που αγόρασαν ακίνητα, αλλά δεν έχουν τίτλους ιδιοκτησίας και κυρίως εξασφάλιση από την τράπεζα για το ακίνητο που αγόρασαν.

Μας έμειναν τα €9,2 δις και η Τράπεζα Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία:  Τεράστιο είναι το κόστος που επωμίζεται η χώρα, διότι η Λαϊκή Τράπεζα αφέθηκε να λειτουργεί χωρίς καταθέσεις και να αντλεί ρευστότητα από το ταμείο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ELA, που μέσα σε μερικούς μήνες εκτοξεύθηκε στα €9,2 δισ.

Στοιχεία - φωτιά για το πλιάτσικο της Λαϊκής

Εικόνα
Λευκωσία:  Ονόματα και στοιχεία που αποδεικνύουν το πλιάτσικο που στήθηκε σε βάρος της Λαϊκής από ανθρώπους που βρίσκονταν εκ των έσω, δήλωσαν στη Βουλή ότι κατέχουν, ο πρόεδρος Αντρέας Φιλίππου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, οι οποίοι να σημειωθεί, ανέλαβαν τα ηνία της τράπεζας τον περασμένο Ιούνιο, όταν πλέον η Λαϊκή βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.

Ο Fitch υποβάθμισε την οικονομική προοπτική της Κύπρου

Εικόνα
Νέα Υόρκη:  Ο οίκος αξιολόγησης αξιόχρεου Fitch υποβάθμισε σήμερα σε αρνητική την οικονομική προοπτική της Κύπρου, εκτιμώντας ότι το σοκ από την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας μπορεί να βλάψει την εγχώρια οικονομία και ως εκ τούτου και τα δημόσια οικονομικά της.

Γιάννης Κυπρή: Η μεγαλύτερη τράπεζα της Κύπρου θα διασωθεί

Εικόνα
Λευκωσία:  Οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Κύπρου που διαδήλωναν το απόγευμα στην Κεντρική Τράπεζα, μετά τη μετακίνηση τους στο κτήριο διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου και αφού άκουσαν την προτροπή του  Διευθύνοντος Σύμβουλου της Τράπεζας Κύπρου Γιάννη Κυπρή, διαλύθηκαν.