Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 2, 2013

Σοβαρός τραυματισμός Πακιστανού στην Πάφο

Εικόνα
Ο σοβαρός τραυματισμός ενός προσώπου, νεαρής ηλικίας, από το Πακιστάν, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού.

Πυρκαγιά κατέστρεψε αποθήκη λιπασμάτων

Εικόνα
Πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ κατέστρεψε ολοσχερώς μια αποθήκη λιπασμάτων στο Παλιομέτοχο, προκαλώντας στον 39χρονο ιδιοκτήτη της οικονομική καταστροφή.

Χ.Στυλιανίδης: «Θα τιμωρηθούν όσοι φέρουν ευθύνη»

Εικόνα
Οι πολίτες δεν ασχολούνται με τη διαδικασία, αλλά με την ουσία και η ουσία είναι η απόδοση ευθυνών στους ενόχους για την οικονομική τραγωδία, δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης σημειώνοντας ότι με την επιστροφή του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιληφθεί του θέματος σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα.

Τυπική η απόφαση της ΕΚΤ

Εικόνα
Τυπικό χαρακτήρα έχει σύμφωνα με Γερμανική εφημερίδα, η απόφαση της ΕΚΤ να μη δέχεται πλέον τα κυπριακά ομόλογα ως εγγύηση για χορήγηση ρευστότητας.

Κρίσιμες ώρες για τους εργαζομένους της Τρ. Κύπρου

Εικόνα
Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των εργαζομένων της Τράπεζας Κύπρου αναμένεται να λάβει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του τραπεζικού ιδρύματος.

Άρχισε τις επαφές της η Τρόικα στην Ελλάδα

Εικόνα
Με τους εκπροσώπους της Τρόικας συναντήθηκε χθες ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.