Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 6, 2013

*Ζώδια 6/6

ΚΡΙΟΣ Προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα ή να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που αφορά την δουλειά σας. Γενικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα η οποία σας δημιουργεί διάθεση για επικοινωνία, μοίρασμα και νέες γνωριμίες. Από την άλλη, κρατάτε και ένα κομμάτι για σας πολύ κλειστό και κυρίως το θέμα της οικογένειάς σας ή του σπιτιού σας και προσπαθείτε να γεφυρώσετε κάποιες αποστάσεις με τα δικά σας άτομα, προστατεύοντας ή βοηθώντας να γίνουν περισσότερα πράγματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο πιέζεστε να πείτε πράγματα έξω από τα δόντια και κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω.

Σαν σήμερα. . .6 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 552:  Ο Στρατός του Βυζαντίου, υπό τον Στρατηγό Ναρσή, ανακαταλαμβάνει τη Ρώμη, την οποία κατείχαν οι Γότθοι. Ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός πραγματοποιεί έτσι το όραμα της αποκαταστάσεως της Αυτοκρατορίας στην παλαιά της έκταση και αίγλη. 1850:  Ο Λιβάι Στράους παρουσιάζει το πρώτο  παντελόνι τζιν .

Υπήρχε «αόρατο» μέλος στο Δ.Σ. της Κεντρικής

Εικόνα
Λευκωσία:  «Νέο μέτωπο με σκανδαλώδεις διαστάσεις, Κεντρικής Τράπεζας και Κυβέρνησης, μετά την πρώτη επαφή με τον Διοικητή Πανίκο Δημητριάδη των τριών νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής. Αποκαλύφθηκε αίφνης ότι υπάρχει ήδη διορισμένο από την προηγούμενη Κυβέρνηση και τέταρτο μέλος, για το οποίο δεν γνώριζε κανένας. Ούτε η Κυβέρνηση, ούτε τα νέα μέλη, που υποτίθεται διορίστηκαν για να αποκτήσει η Κυβέρνηση την πλειοψηφία και να μπορέσει να λάβει τις απαραίτητες πολιτικές αποφάσεις.

Άρχισαν τουρκικές παρενοχλήσεις στην ΑΟΖ

Εικόνα
Λευκωσία:  Τουρκικά πολεμικά σκάφη προσπάθησαν μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης να παρενοχλήσουν τη διαδικασία σεισμογραφικών ερευνών για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας που διεξάγει το νορβηγικό σεισμογραφικό σκάφος «Ramform Sovereign».

Αφλατοξίνη εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα

Εικόνα
Λευκωσία:  Αφλατοξίνη Μ1 ,  πέραν των επιτρεπτών ορίων, βρέθηκε σε δείγματα νωπού αγελαδινού γάλακτος στην Κύπρο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Γεωργίας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να βρουν την αιτία του προβλήματος. Στόχος είναι να εντοπιστεί σε τι είδους ζωοτροφή παρατηρείται το πρόβλημα ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Θέμα βιωσιμότητας 13 εταιρειών θέτει το ΧΑΚ

Εικόνα
Λευκωσία:  Κατάλογο με 13 εταιρείες των οποίων η βιωσιμότητα αμφισβητείται από τους ανεξάρτητους ελεγκτές έδωσε χθες στη δημοσιότητα το ΧΑΚ. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του ΧΑΚ, κρίθηκε απαραίτητο να μεταταχθούν 13 εισηγμένες εταιρείες στην Αγορά Ειδικής Κατηγορίας για σκοπούς προστασίας του επενδυτικού κοινού καθώς διαπιστώθηκαν προβλήματα βιωσιμότητας.

Δεν θα πληρωθεί η άδεια των συμβούλων του Δ.Χριστόφια

Εικόνα
Λευκωσία:  Μετά από πρόταση του υπ. Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε χθες να μην πληρωθεί η συσσωρευμένη άδεια ανάπαυσης στενών συνεργατών του τέως προέδρου Δημήτρη Χριστόφια που δεν κατέστη δυνατό να τη λάβουν πριν τη λήξη του διορισμού τους. Πρόκειται για τους ακόλουθους: