Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 8, 2013

*Ζώδια 8/4

ΚΡΙΟΣ Αναλαμβάνετε ευθύνες πιο μεγάλες από τα δικά σας μέτρα γιατί ίσως υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και θα κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην τα είχατε σκεφτεί, επειδή δεν λειτουργείτε συντηρητικά αυτές τις ημέρες και ίσως κάνετε και κάποιες τρέλες που αφορούν είτε στην εμφάνισή σας είτε στον εαυτό σας και τις απαιτήσεις του. Η διακοπή μιας σχέσης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα κομμάτια σας τα οποία είτε δεν τα είχατε συζητήσει με κανέναν είτε δεν θέλατε να τα παραδεχτείτε.

Σαν σήμερα. . .8 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 628:  Ο βασιλιάς της Περσίας Σορόης και ο αυτοκράτορας της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ηράκλειος συνάπτουν ειρήνη. 1820:  Ο αγρότης Γιώργος Κεντρωτάς, σκάβοντας στο κτήμα του στη Μήλο, ανακαλύπτει ένα γυναικείο άγαλμα. Είναι η πασίγνωστη σήμερα Αφροδίτη της Μήλου, που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου και την οποία απέκτησαν οι Γάλλοι από τους κυρίαρχους του νησιού Οθωμανούς.

Τροχονόμος στην Πάτρα έκοψε κλήση σε άλογο

Εικόνα
Πάτρα : Τροχονόμος στην Πάτρα έκοψε πριν από μερικές ημέρες κλήση σε άλογο που κυκλοφορούσε μέσα στην πόλη χωρίς αναβάτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος» υπήρξε κλήση στην Άμεση Δράση για το άλογο στις 27 Μαρτίου και στάλθηκε τροχονόμος για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Πέθανε η ηθοποιός Κάκια Παναγιώτου στα 90 της χρόνια

Εικόνα
Αθήνα:  Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η ηθοποιός Κάκια Παναγιώτου, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της αρχαίας τραγωδίας. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, στις 5.30 μμ, στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Ο Πάπας Φραγκίσκος «τείνει το χέρι προς τους Ορθοδόξους»

Εικόνα
Ρώμη: «Ο Πάπας τείνει το χέρι του προς του ορθόδοξους» τιτλοφορεί άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφερόμενη στις επιλογές του νεοεκλεγέντος αργεντινού ποντίφικα.

«Πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, συνεχίζονται οι επαφές

Εικόνα
Αθήνα: Για «σημαντική πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην οποία τέθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα από τα οποία εξαρτάται η συμφωνία προκειμένου να εκταμιευθεί η επόμενη δόση.

Κατώτατο μισθό τριών ταχυτήτων εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση

Εικόνα
Αθήνα:  Κατώτατο μισθό πολλαπλών ταχυτήτων, με βάση ηλικιακά, γεωγραφικά και πλήθος άλλων κριτηρίων, εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης εν όψει του τελικού σχεδίου της υπουργικής απόφασης που αφορά τη διαμόρφωση του νέου μισθολογικού μηχανισμού εισόδου στην αγορά εργασίας από το 2014.