Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 19, 2012

Χριστόφιας: Ευοίωνες οι προοπτικές της οικονομίας

Εικόνα
«Παρά τις άδικες υποβαθμίσειες» Οι προοπτικές της Κυπριακής οικονομίας θεωρούμε ότι είναι ευοίωνες παρ’ όλες τις άδικες υποβαθμίσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης, δήλωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. 

Βενιζέλος: «Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ μεγάλος»

Εικόνα
Παρέλαβε από τον Παπανδρέου την ηγεσία, παραιτήθηκε από την Κυβέρνηση.- Αθήνα: Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, και τυπικά, η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνάντηση που είχαν ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γ. Παπανδρέου με τον νέο πρόεδρο του κόμματος κ. Ευ. Βενιζέλο.

Σαν σήμερα...20 Μαρτίου

Εικόνα

Οι αιγοπροβατοτρόφοι πήραν το γάλα τους στο Προεδρικό

Εικόνα
Ξενύκτησαν εκεί. - Αφορμή το πρότυπο για το χαλούμι .-   Οι  αιγοπροβατοτρόφοι έχυσαν 15 τόνους γάλακτος έξω από το προεδρικό, όπου πραγματοποίησαν χθες εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη μη εφαρμογή του προτύπου για το χαλλούμι, που θα οδηγούσε οριστικά στην επίλυση όλων των προβλημάτων, που ταλανίζουν τον κλάδο. Η αστυνομία προσπάθησε να τους αποτρέψει, και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια.

Δολοφόνος μοτοσικλετιστής τρομοκρατεί τη Γαλλία

Εικόνα
Τέσσερις νεκροί έξω από εβραϊκό σχολείο – Την περ. εβδομάδα σκότωσε 3 Γάλλους στρατιώτες αφρικανικής καταγωγής Παρίσι: Τρείς  μαθητές και ένας καθηγητής έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση ενόπλου στο εβραϊκό κολέγιο Οζάρ Χατοράχ στην Τουλούζη. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που κατάφερε να διαφύγει με μοτοσικλέτα.