Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 26, 2013

Όλα τα Ζώδια 26/2

ΚΡΙΟΣ   Χρειάζεται να κάνετε υποχωρήσεις και να ασχοληθείτε ακόμα και με τα πιο ταπεινά θέματα τα οποία μερικές φορές δεν τους δίνατε και πολύ σημασία. Η σχέση με έναν Παρθένο θα σας οδηγήσει σε μια λογική που ίσως να σας βοηθήσει για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας ή το πρόγραμμα διατροφής σας και κατ' επέκταση τα θέματα υγείας σας. Η προσφορά και η υπηρεσία που μπορεί να ζητηθεί να κάνετε σε πολύ δικά σας άτομα σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ενεργητικοί και χρήσιμοι αλλά μπορεί και να δυσανασχετήσετε γιατί έχετε πολλά πράγματα να κάνετε.

Σαν σήμερα. . .26 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1832:  Ο 21χρονος  Φρεντερίκ Σοπέν  δίνει το πρώτο κοντσέρτο του στο Παρίσι και μαγεύει το κοινό. Ανάμεσα στα έργα που ερμηνεύει είναι και το δικό του Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 2. 1909:  Ογκώδες συλλαλητήριο στην  Πλατεία Ομονοίας . Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης  Γεώργιου Θεοτόκη . Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.

Διαβουλεύσεις Αναστασιάδη για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»

Εικόνα
Ήδη δόθηκαν, το Υπουργείο Εξωτερικών στον Γιαννάκη Κασουλίδη και το Υπουργείο Οικονομικών στον Μιχάλη Σαρρή.- Σήμερα διαβουλεύσεις με ΕΥΡΩΚΟ, Οικολόγους και ΕΔΕΚ.-

Ο Χρ. Πισσαρίδης Πρόεδρος Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας

Εικόνα
O εκλελεγμένος πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ανεκοίνωσε αργά χθες βράδυ τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας με Πρόεδρο τον νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη.

«Δύναμη και επιτυχείς επιλογές» εύχεται στον Αναστασιάδη η Μέρκελ

Εικόνα
Και μήνυμα  στήριξης από τον Πρόεδρο της Γερμανίας.- «Καλή επιτυχία, δύναμη και επιτυχείς επιλογές» εύχεται η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του.

Μοσκοβισί και Σόιμπλε απευθύνονται μαζί στον Αναστασιάδη

Εικόνα
«Μαλακώνει ο Σόιμπλε», γράφει η Sueddeutsche Zeitung.- Η Γαλλία και η Γερμανία κάλεσαν από κοινού τη νέα κυβέρνηση της Κύπρου, να συνεχίσει "γρήγορα" τις διαπραγματεύσεις για την κατάρτιση ενός σχεδίου οικονομικής διάσωσης της Κύπρου. Υποχωρεί ο Σόιμπλε μετά την εκλογή Αναστασιάδη.

Σαμαράς: Αναβαθμίζεται ο ρόλος της Ελλάδας στα ενεργειακά

Εικόνα
Μήνυμα στους ευρωπαϊκούς εταίρους .-  ΑΘΗΝΑ: Σαφή μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες θέλησε να στείλει ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγοντας με ομιλία του το διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια «Athens Energy Forum 2013».