Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 22, 2013

Όλα τα Ζώδια 22/1

ΚΡΙΟΣ   «Πληροφόρηση» Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα ειδικά αν αυτά σχετίζονται με γραπτά, μελέτες, μεταφορές ή διαδρομές. Καλύτερες προοπτικές για το μέλλον εμφανίζονται ιδιαίτερα σε τομείς όπως φιλίες και ομάδες ενώ οι αλλαγές σας ανοίγουν δρόμο για κάτι καλύτερο. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείτε να περάσετε όμορφο χρόνο με το σύντροφο αν δεν μεταφέρετε τα της δουλειάς στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1981 θα τολμήσετε κάτι για να πετύχετε μια επιθυμία σας.

Σαν σήμερα. . . 22 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1506:  Οι πρώτοι 150 ελβετοί στρατιώτες φτάνουν στο Βατικανό για να αποτελέσουν τη φρουρά του Πάπα (ελβετική φρουρά). 1830:  Με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, η Ελλάδα αναγνωρίζεται ως ανεξάρτητο κράτος. 1863:  Ο Όθωνας και η δυναστεία του κηρύσσονται έκπτωτοι από την Ελλάδα και επικυρώνεται το δημοψήφισμα του Νοεμβρίου 1862 για την επιλογή νέου βασιλιά, που ήταν ευνοϊκό για τον άγγλο πρίγκιπα Αλφρέδο.

Ενοποίηση ποδοσφαίρου: Ισότητα ζητά ο Σερντάρ Ντενκτάς

Εικόνα
Επιθυμία όλων είναι η δυνατότητα διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ τ/κ ομάδων και ομάδων από χώρες-μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), δήλωσε ο Σερντάρ Ντενκτάς, μιλώντας σε συγκέντρωση μελών του Δημοκρατικού κόμματος (ΔΚ) στο κατεχόμενο Τρίκωμο. Σύμφωνα με την Κίπρις, ο κ. Ντενκτάς είπε πως αυτό είναι επιθυμία όλων, όπως πρέπει να γίνει χωρίς να επηρεαστεί η ισότητα των Τ/κ και χωρίς να καταστεί η ε/κ πλευρά αρμόδια αρχή της τ/κ ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. «Εάν διεξάγονται επαφές χωρίς την ενημέρωση της προεδρίας και με το σύνθημα ‘να μην αναμειχθούν οι πολιτικοί’ στο θέμα αυτό, τότε ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος», κατέληξε.

Στους «επόμενους μήνες» χωρίς ορόσημο μας στέλλει το Γιούρογκρουπ

Εικόνα
Πιέσεις για ιδιωτικοποιήσεις και δέσμευση εσόδων από το Φυσικό Αέριο.- Υπαινιγμοί Σόιμπλε ότι πιθανόν να μη δοθεί καθόλου βοήθεια στην Κύπρο, αν κριθεί ότι κατάρρευσή της δεν θα επηρεάσει το Ευρώ.- Στις καλένδες των «επόμενων μηνών» χωρίς καν να αναφέρεται χρονικό ορόσημο υλοποίησης του Μνημονίου, παρέπεμψαν το θέμα βοήθειας προς την Κύπρο οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης που συνήλθαν χθες σε συνεδρία η οποία παρατάθηκε ως αργά τη νύκτα.

Χριστόφιας: «Όλοι, μέσα και έξω, συνωμοτούν εναντίον μου»

Εικόνα
Στόχος του πάλι «συνωμότες του εξωτερικού και του εσωτερικού», ο Ορφανίδης, η ‘κυβερνώσα Βουλή’ η αντιπολίτευση και ο Αρχιεπίσκοπος.- Δώρισε ασημένια κλαδιά ελιάς στην ΕΚΥΣΥ- ΠΕΟ.-    O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ανέφερε ότι η Κύπρος θα μπορούσε να εξέλθει της οικονομικής κρίσης, ωστόσο το τσουνάμι, όπως το χαρακτήρισε, των τραπεζών, χωρίς κανένα έλεγχο από το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, που είναι ο υπεύθυνος με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα, γονάτισε την οικονομία, πραγματικά.

Σόιμπλε: Είμαστε μακριά από την απόφαση για την Κύπρο

Εικόνα
"Είμαστε ακόμη πολύ μακριά" από μια απόφαση για την παροχή βοήθειας προς την Κύπρο, δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος τονίζει ότι δεν πρόκειται για ήδη ειλημμένη απόφαση, ενώ αποκλείει η Γερμανία να αποφασίσει ένα πακέτο για την επόμενη χρονιά. Οπως δηλώνει ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sueddeutsche Zeitung, δεν είναι ακόμη καν σαφές "εάν μέσω του προβλήματος της Κύπρου βρίσκεται σε κίνδυνο συνολικά η Ευρωζώνη", καθώς, όπως λέει, "κάτι τέτοιο θα ήταν προϋπόθεση για την εκταμίευση κεφαλαίων από τους μηχανισμούς διάσωσης".

Ο Συλικιώτης απαντά για το Ταμείο Υδρογονανθράκων

Εικόνα
Δίνει αλήθειες στα ψέματα της αντιπολίτευσης, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση.-   Τα πραγματικά γεγονότα, όπως έχουν αποκαλυφθεί για το θέμα του Εθνικού Ταμείου Υδρογονανθράκων, ξεσκεπάζουν τη δράση της Αντιπολίτευσης σε σημείο που δεν αντέχεται, γι αυτό με φωνασκίες και αναλήθειες νομίζουν πως θα καταφέρουν να θολώσουν τα νερά, αναφέρει σε γραπτή απάντηση του, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης. "Η αλήθεια όμως με όλη την απλότητα των επιχειρημάτων που κουβαλά συνθλίβει κάθε ψεύδος", σημειώνει.

Δύο Κερύνειες συναντιούνται σε μια πλατεία στην Πελοπόννησο

Εικόνα
Κερύνεια Αχαίας: Προσφορά, Αγάπη, Ιστορία, Μνήμη και ...ένα σμήνος πουλιών, συγκλίνουν συμβολικά στην Πελοπόννησο Αυτή την φορά τα πράγματα ήταν αντίθετα. Η μικρή Κύπρος έδινε χέρι βοηθείας στην Ελλάδα. Κι' οι Κύπριοι δεν έδιναν, αλλά λάμβαναν ευχαριστίες για τις δωρεές που αυτοί έκαναν.

Πέθανε ξαφνικά ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, στα 59 του

Εικόνα
Συγκλονισμό έχει προκαλέσει στην Αγία Νάπα ο αιφνίδιος θάνατος του Δημάρχου, Αντώνη Τσόκκου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 7:30 χθες το πρωί, σε ηλικία 59 ετών. Ο Αντώνης Τσόκκος  ένοιωσε το πρωί δύσπνοια και κλήθηκε γιατρός και ασθενοφόρο που έφθασαν σε  15 περίπου λεπτά. Ωστόσο, ο γιατρός διαπίστωσε ότι ο δήμαρχος ήταν ήδη νεκρός.    Η σορός του Αντώνη Τσόκκου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου σήμερα  το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ομπάμα: «Αφήνουμε πίσω τους πολέμους και πάμε για ανάκαμψη»

Εικόνα
Κάλεσε το αμερικανικό έθνος να ενώσει τις δυνάμεις του "ως μία χώρα" και "ένας λαός".-  Στόχος η ευημερία των πολλών.-   Ουάσινγκτον: Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, κατά την εναρκτήρια ομιλία του μετά την ορκωμοσία του για την δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο, κάλεσε το αμερικανικό έθνος να ενώσει τις δυνάμεις του "ως μία χώρα" και "ένας λαός".   Ο τόπος, είπε, αφήνει πίσω του πλέον την οικονομική κρίση και τους δύο πολέμους-στο Ιράκ και το Αφγανιστάν-που είχαν διχάσει τη χώρα πριν αναλάβει την προεδρία προ τετραετίας.