Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 27, 2012

Τα Ζώδια 28/5 !

Εικόνα
Γενικό προφίλ Η Σελήνη περνώντας από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει μαζί της δύο δώρα, την παρατηρητικότητα και την εργατικότητα. Και τα δύο θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμα προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας και να καλυτερεύσετε την καθημερινότητα σας. Εξετάστε λοιπόν ένα θέμα ή μια κατάσταση προσεκτικά χωρίς όμως να φτάσετε στο όριο της επίκρισης και εργαστείτε συστηματικά για να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας.

Σαν σήμερα. . . 28 Μαΐου

Εικόνα

Προβάδισμα στη ΝΔ δίνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις

Εικόνα
Δημοσκοπήσεις οι οποίες δημοσιεύτηκαν στον κυριακάτικο Τύπο δίνουν προβάδισμα της ΝΔ από 1,1% μέχρι 5,7%, με 2ο  τον ΣΥΡΙΖΑ και 3ο  το ΠΑΣΟΚ.- ΑΘΗΝΑ: Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ και ακλουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.

Ο Μάκης Κεραυνός απορρίπτει την πρόταση του Ενδιάμεσου Χώρου

Εικόνα
Αναδίπλωση στα ενδιάμεσα κόμματα  για άλλη επιλογή – Επικρατέστεροι υποψήφιοι Λιλλήκας και Μαυρέλλης.- Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν ευρέως στους πολιτικούς  κύκλους, ο Μάκης Κεραυνός, του οποίου το όνομα κυκλοφόρησε έντονα το τελευταίο διάστημα για την θέση του κοινού υποψηφίου του ενδιάμεσου χώρου, απέρριψε την πρόταση που του έγινε. Παρόλον ότι ο ίδιος ο κ. Κεραυνός απέφυγε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, το στενό του περιβάλλον του επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.

Τουρκικές μεθοδεύσεις για να μη βρεθούν οι Αγνοούμενοι

Εικόνα
Στοιχειοθετημένες καταγγελίες της Κύπρου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με μαρτυρίες Τούρκων αξιωματικών.- Μνημόνιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου Ευρώπης, αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας, για την μη ολοκλήρωση των ερευνών, σχετικά με τύχη των Κυπρίων αγνοουμένων.

Τέλος του χρόνου αφαιρείται το πρόσθετο 6.96% από το ρεύμα

Εικόνα
Τον Mάρτιο 2013 σε πλήρη λειτουργία ο σταθμός Βασιλικού  Με την απομάκρυνση προς το τέλος του χρόνου των κινητών γεννητριών, θα αφαιρεθεί και το τέλος του 6.96% που έχει επιβληθεί στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος δήλωσε ο Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Χάρης Θράσου, προσθέτοντας ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2013, ο Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την καταστροφή του στις 11 Ιουλίου 2011. 

Για όλα φταίνε οι τράπεζες, επαναλαμβάνει ο Χριστόφιας

Εικόνα
Αιχμές εναντίον επιχειρηματιών ότι εμποδίζουν τα έργα ανάπτυξης.-  Ο πρόεδρος Χριστόφιας επανέλαβε ότι καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε η Κύπρος να μην ενταχθεί στο Μηχανισμό Στήριξης. Ο πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος μιλούσε στα εγκαίνια του παρακαμπτήριου δρόμου Κελλακίου - Επταγώνιας, επανέλαβε ότι βασικό πρόβλημα της κυπριακής οικονομίας είναι η υπερβολική έκθεση των τραπεζών στα ελληνικά ομόλογα και στην ελληνική αγορά. Δυστυχώς, είπε, το πρόβλημα αυτό μας έχει εξαναγκάσει στη λήψη μέτρων για αντιμετώπισή του, χωρίς καταστροφικές παρενέργειες στην οικονομία του τόπου.