Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 25, 2013

Υπό κράτηση ο Κιττής και οι αδελφοί Σουρουλλά για την υπόθεση «Δρομολαξιά».-

Εικόνα
Στο αρχηγείο της αστυνομίας μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ο Στάθης Κιττής για ανακρίσεις σε σχέση με την υπόθεση αγοραπωλησίας τ/κ γής στη Δρομολαξιά.

Πρωτοποριακή επέμβαση στην Κύπρο σε έφηβη χωρίς αυτί.

Εικόνα
Πρωτοποριακή επέμβαση διενεργήθηκε στην Κύπρο σε έφηβη χωρίς αυτί. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «τέτοιου είδους επεμβάσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν σε πολύ λίγα εξειδικευμένα Ιατρικά Κέντρα ανά το παγκόσμιο και είναι η 1η στο είδος της που ολοκληρώνεται επιτυχώς στην Κύπρο, στις εγκαταστάσεις του American Medical Center/American Heart Institute από την ομάδα του Δρ. Ψαρά».

Ξεσηκωμός στα Κόμματα από τα τεκταινόμενα στη Νέα Υόρκη – Έντονες αντιδράσεις για τη συμφωνία Βενιζέλου-Νταβούτογλου.-Τι λέγει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.-

Εικόνα
Η συμφωνία που ανακοίνωσαν στ Νέα Υόρκη Βενιζέλος και Νταβούτογλου για επισκέψεις και συνομιλίες των διαπραγματευτών της ε/κ και της τ/κ πλευράς σε Άγκυρα και Αθήνα, αντιστοίχως, προς συζήτηση θεμάτων που άπτονται του Κυπριακού, ξεσήκωσε τα Κόμματα στην Κύπρο, τα οποία σχολίασαν ποικιλοτρόπως τη συμφωνία, η οποία, όπως ανέφεραν ο κ. Βενιζέλος αλλά και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, έγινε με προτροπή και υποστήριξη του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Τζον Κέρρυ είπε στον Αναστασιάδη ότι θα επισκεφθεί την Κύπρο.-

Εικόνα
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και προς την Κύπρο για τη συμβολή και το ρόλο της στην ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου. Εξέφρασε επίσης την ευαρέσκεια του για τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη για την επανέναρξη ενός καλά προετοιμασμένου και ουσιαστικού διαλόγου που να οδηγήσει σε μια συνολική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Σε εξέλιξη το πλάνο της Ελληνικής Τράπεζας για ανακεφαλαιοποίηση.-

Εικόνα
Λεπτομέρειες για το πλάνο ανακεφαλαιοποίησης της, έδωσε η Ελληνική Τράπεζα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της τράπεζας καθόρισε την τιμή έκδοσης των νέων συνήθων μετοχών οι οποίες θα προσφερθούν στους κατόχους μετοχών και μη σωρευτικών μετατρέψιμων αξιογράφων κεφαλαίου αόριστης διάρκειας κατά την ημερομηνία αρχείου στα €0,05 ανά μετοχή.

Μαυρογιάννης και Ερτούγ χαιρετίζουν τη συμφωνία Βενιζέλου-Νταβούτογλου.- «Στη βάση της ισότητας» λέγει ο τ/κ διαπραγματευτής.-

Εικόνα
Καλή εξέλιξη, χαρακτήρισε ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης, με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ τη συμφωνία που φαίνεται να έχει επιτευχθεί μεταξύ των ΥΠΕΞ της Ελλάδας και της Τουρκίας για συναντήσεις των εκπροσώπων των δύο κοινοτήτων στις διαπραγματεύσεις, σε Αθήνα και Άγκυρα.

Η ΚΤ ενέκρινε στο σύνολό της τη σύνθεση του νέου ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Εικόνα
Εγκρίθηκε στο σύνολό της από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά την διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στις 10 Σεπτεμβρίου.