Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 29, 2014

Γλίτωσε μόλις 9% το κράτος

Εικόνα
Από 31,3 εκατ. ευρώ το 2011, το γενικό λογιστήριο δαπάνησε 30,5 εκατ. το 2012 και 27,6 εκατ. το 2013 για τις ανάγκες στέγασης υπουργείων, τμημάτων και ανεξάρτητων υπηρεσιών, χωρίς στα πιο πάνω ποσά να συμπεριλαμβάνονται αυτά για τα ενοίκια ημικρατικών οργανισμών.

Μυρίζει συγκάλυψη η υπόθεση FOCUS

Εικόνα
Ερμηνεία εξυπηρέτησης της θέσης ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τη διαδρομή των 2 εκατ. ευρώ που κατέληξαν σε κομματικά ταμεία την περίοδο 2007-2008, επιχείρησαν να δώσουν κατά κύριο λόγο το ΑΚΕΛ και πολύ λιγότερο ο ΔΗΣΥ στη χθεσινή γραπτή δήλωση του γενικού εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

«Ταυτόσημο πνεύμα» με υφυπουργό

Εικόνα
Δύο πολύωρες συναντήσεις με τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Τσιάρα ισχυρίζεται ότι είχε, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Λεωφορεία πυρπολήθηκαν στο Ρίο

Εικόνα
Πέντε λεωφορεία πυρπολήθηκαν σε μια φαβέλα στο βόρειο Ρίο ντε Τζανέιρο το βράδυ της Δευτέρας, μετά το θάνατο ενός νεαρού αγοριού το οποίο σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ της αστυνομίας και συμμοριών μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TV Globo.

30 νεκροί σε επίθεση καμικάζι

Εικόνα
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα σε μια επίθεση βομβιστή-καμικάζι που  σημειώθηκε στο βορειοανατολικό Ιράκ, ανέφερε ένας συνταγματάρχης της  αστυνομίας, ανεβάζοντας στους 57 το συνολικό αριθμό των νεκρών στις επιθέσεις  σε όλη τη χώρα σήμερα, δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των βουλευτικών  εκλογών. 

Αποφάσεις για γραμμάτια

Εικόνα
Προβληματισμός επικρατεί γύρω από την ανανέωση ή απελευθέρωση των 9μηνιαίων γραμματίων της Τρ. Κύπρου. Η Τρ. Κύπρου ευνοεί απελευθέρωση των γραμματίων ενώ η τρόικα εμφανίζεται πιο συντηρητική.

Πέραν των 80 δις δολάρια οι ζημιές

Εικόνα
Η Ουκρανία έχει χάσει τουλάχιστον 80 δισεκατομμύρια δολάρια αφότου η Κριμαία, η νότια περιφέρειά της, προσαρτήθηκε στη Ρωσία και οι ζημίες θα είναι πολύ μεγαλύτερες αν το Κίεβο συμπεριλάβει στα χαμένα κέρδη και την αξία των  ενδεχόμενων ενεργειακών αποθεμάτων στη Μαύρη Θάλασσα. 

Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών ο κατάλογος

Εικόνα
Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής θα τεθεί σήμερα ο κατάλογος των προσώπων που μετέφεραν χρήματα εκτός Κύπρου την κλειστή περίοδο, από τις 15-27 Μαρτίου του 2013.