Μυρίζει συγκάλυψη η υπόθεση FOCUS


Ερμηνεία εξυπηρέτησης της θέσης ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τη διαδρομή των 2 εκατ. ευρώ που κατέληξαν σε κομματικά ταμεία την περίοδο 2007-2008, επιχείρησαν να δώσουν κατά κύριο λόγο το ΑΚΕΛ και πολύ λιγότερο ο ΔΗΣΥ στη χθεσινή γραπτή δήλωση του γενικού εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.


Ωστόσο μέσα από τη συγκεκριμένη δήλωση καθίσταται ξεκάθαρο ότι η έρευνα συνεχίζεται και υπολείπονται απλώς κάποια στοιχεία τα οποία ζητήθηκαν από την παρούσα ομάδα των ανακριτών. Εν ολίγοις εάν δεν υπήρχε τίποτε μεμπτό, δεν θα γινόταν οποιαδήποτε διερεύνηση.

Για την ώρα ο κ. Κληρίδης δεν καλεί για ενημέρωση τους δύο πολιτικούς αρχηγούς σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση ενδεχομένως να ήταν επιζήμιο για την πορεία των ερευνών.
Φυσικά ο «Π» επαναλαμβάνει και σήμερα ότι ο παραιτηθείς επικεφαλής των ποινικών ερευνών για την οικονομία, Θέμης Αρναούτης σε παρουσίαση που έκαμε στη Νομική υπηρεσία τον περασμένο Φεβρουαρίου είχε αποδείξει με λεπτομέρεια την όλη διαδρομή προς ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.

Άντρος Κυπριανού: Εξακολουθεί να ελπίζει ότι δεν υπάρχουν τα στοιχεία

Το ΑΚΕΛ αποφεύγει επιμελώς οποιοδήποτε σχόλιο για το γεγονός ότι υπάρχει ποινική έρευνα σε εξέλιξη αλλά και την αναφορά του γενικού εισαγγελέα ότι η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς των εμπλεκομένων κομμάτων θα μπορούσε να ήταν επιζήμια για τις περαιτέρω έρευνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"