Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 3, 2013

*Ζώδια 3/4

ΚΡΙΟΣ Συνεχίζεται η πολύ σοβαρή σας τοποθέτηση απέναντι και στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και στα ερωτικά σας. Ίσως έχουν βγει στην επιφάνεια πράγματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και πάρα πολύ γιατί υπάρχει ένα κομμάτι από το παρελθόν που είναι σαν αγκάθι στην ζωή σας και αυτό μερικές φορές βγαίνει και ξαναβγαίνει με στόχο να το λύσετε. Αν το διαχειριστείτε σωστά, θα κάνετε ένα άλμα πολύ μεγάλο και θα μετρήσει πολύ θετικά στην προσωπική σας εξέλιξη. Η σχέση με ένα μέλος της οικογένειας σας σάς προκαλεί μεγάλη ευαισθησία αλλά και υπευθυνότητα.

Σαν σήμερα. . .3 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 1821:  Ξεσηκώνονται οι Σπετσιώτες με αρχηγούς τα αδέλφια Γκίκα και Παναγιώτη Μπόταση, τον πλοίαρχο Γεώργιο Πάνου και τον Ομηρίδη Σκυλίτση, και υψώνουν την επαναστατική σημαία στο νησί. Το παράδειγμά τους ακολουθούν ο Πόρος, η Αίγινα και η Σαλαμίνα. 1827:  ΣΤ' Ψήφισμα της Γ' Εθνικής Συνελεύσεως για την εκλογή του  Ιωάννη Καποδίστρια  ως Κυβερνήτη της Ελλάδας, με επταετή θητεία.

Ορκίζονται οι νέοι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας

Εικόνα
Λευκωσία:  Πραγματοποιείται στις 9.30 στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας Χάρη Γεωργιάδη και Ζέτας Αιμιλιανίδου, αντίστοιχα.

Σύνδεση τηλεφωνικών υποκλοπών και «απόπειρας δολοφονίας» Καραμανλή

Εικόνα
Αθήνα:  Στη συνένωση των δικογραφιών, που αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές το 2004-2005, και το λεγόμενο «σχεδίο δολοφονίας» του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, θα προχωρήσει άμεσα η Δικαιοσύνη, καθώς φαίνεται να έχουν εντοπιστεί ενδείξεις πως υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις.

Αποκλιμάκωση της κρίσης με τη Βόρειο Κορέα «τώρα» ζητά ο ΓΓ του ΟΗΕ

Εικόνα
εούλ:  «Η κρίση με τη Βόρειο Κορέα έχει παρατραβήξει», δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και καλεί σε επείγουσες συνομιλίες στη σκιά των διακηρύξεων της Πιονγιάνγκ ότι θα θέσει εκ νέου σε λειτουργία όλες τις πυρηνικές της εγκαταστάσεις, περιλαμβανομένου του αντιδραστήρα της Γιονγκμπιόν που έκλεισε το 2007.

Έρχεται η μεγάλη μάχη για το νέο πρόεδρο της «ακυβέρνητης» Ιταλίας

Εικόνα
Ρώμη:  Χρονικό ορίζοντα οκτώ έως δέκα ημερών χαράσσει ο πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο για την ολοκλήρωση του έργου της task force, όπως αποκαλείται επίσης από τα ιταλικά μέσα η «ομάδα σοφών» που καλείται να βρει κοινό έδαφος μεταξύ των πολιτικών κομμάτων επί οικονομικών και θεσμικών μεταρρυθμίσεων με την ελπίδα ότι θα καταστεί ευκολότερος ο σχηματισμός κυβέρνησης. 

Προβλήματα στις πτήσεις στην Ελλάδα την Πέμπτη

Εικόνα
Αθήνα:  Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη οι πτήσεις από και προς τα περιφερειακά αεροδρόμια, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολίτικης Αεροπορίας (ΥΠΑ).