Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 21, 2013

Όλα τα Ζώδια 21/1

ΚΡΙΟΣ   «Μηδενίζοντας το κοντέρ» Οικονομικές υποθέσεις μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα και εν συνεχεία να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που ενέχουν κίνηση και λόγο και σας ταιριάζουν περισσότερο. Στον επαγγελματικό τομέα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε επαφές και συνεργασίες και να αναδείξετε τα προσόντα σας. Η κοινωνική ζωή είναι έντονη και πιθανόν κάποια νεωτεριστικά ενδιαφέροντα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε πράξη αυτό που θα πείτε.

Σαν σήμερα. . . 21 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1878:  Ο ελληνικός στρατός, αποτελούμενος από 24.000 πεζούς, 300 ιππείς και 4 πυροβολαρχίες, υπό τον αντιστράτηγο Σκαρλάτο Σούτσο, εισβάλλει άνευ κηρύξεως πολέμου στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλία, για να προστατεύσει τους επαναστάτες Θεσσαλούς. Μέσα σε δύο ημέρες θα απελευθερώσει τα χωριά μέχρι τον Δομοκό.

Η Γερμανία σπρώχνει στα άκρα το θέμα του ξεπλύματος χρήματος

Εικόνα
Ζητεί από την ΕΕ να στείλει εμπειρογνώμονες στην Κύπρο για να ελέγξουν την εφαρμογή της νομοθεσίας.- Συμφωνεί και ο Ολι Ρεν.- Δεν έχει υπόψη του τις πληροφορίες δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστόφιας.-   Τη διεξαγωγή έρευνας στην Κύπρο για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, θα ζητήσει η ΕΕ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού SPIEGEL, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, υποστηριζόμενος από τους ομολόγους του, Αυστρίας, Φιλανδίας και Ολλανδίας, θα προτείνει την αποστολή ομάδας εμπειρογνωμόνων, για έλεγχο στην Κύπρο ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο γίνεται ή όχι ξέπλυμα χρήματος.

Τα μεγαλύτερα ρωσικά ναυτικά γυμνάσια στη Μεσόγειο μετά το 1991

Εικόνα
Άρχισαν το Σαββατοκύριακο και θα συνεχισθούν μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.- Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι άρχισε το Σαββατοκύριακο τα μεγαλύτερα εδώ και χρόνια ναυτικά γυμνάσια, τα οποία σύμφωνα με αναλυτές στόχο έχουν την επίδειξη της στρατιωτικής ισχύος της Μόσχας και του ενδιαφέροντός της για τη Συρία, καθώς η Ρωσία διατηρεί βάση στη Μεσόγειο.

Χωρίς την έκθεση Πίμκο σήμερα ο Σιαρλή στο Eurogroup

Εικόνα
Εξαιρετικά δύσκολη για την Κύπρο περιγράφεται η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες. Ο Υπουργός Οικονομικών, Βάσος Σιαρλή, λαμβάνει μέρος στη συνεδρίαση χωρίς να έχει μαζί του την έκθεση της Pimco ή έστω την εκτίμησή της για το ποσό που θα απαιτηθεί για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Πολύνεκρo τέλος στο εργοστάσιο φυσικού αερίου στην Αλγερία

Εικόνα
Σκοτώθηκαν 55 διασώθηκαν 792.-  Με μια τελική επίθεση, οι δυνάμεις ασφαλείας της Αλγερίας τερμάτισαν την πολιορκία εργοστασίου παραγωγής φυσικού αερίου στην έρημο της Σαχάρας, από ισλαμιστές ενόπλους που συνδέονται με την Αλ-Κάιντα του Μαγρέμπ.   Είκοσι τρεις όμηροι και 32 ένοπλοι ισλαμιστές σκοτώθηκαν κατά την τετραήμερη επιχείρηση, ενώ ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της Αλγερίας αναφέρει ότι απελευθερώθηκαν 685 Αλγερινοί και 107 αλλοδαποί εργαζόμενοι.

Τρία εξωκλήσια στόχος ληστών με λεία εικόνες και καντήλια

Εικόνα
Τρεις υποθέσεις διαρρήξεων εκκλησιών και κλοπών, διερευνά η Αστυνομία, οι οποίες καταγγέλθηκαν την Κυριακή και αφορούν δύο εξωκλήσια στην επαρχία Λεμεσού και ένα στην επαρχία Λάρνακας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ιερέα, μεταξύ των ημερομηνιών 9/10/12 και 19/1/13, άγνωστοι διέρρηξαν εξωκλήσι στην επαρχία Λεμεσού  και έκλεψαν 13 εικόνες από το εικονοστάσι, άγνωστης αξίας.