Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 29, 2012

Δεν δίνουν λευκή επιταγή στις ΚΑ τα Κόμματα

Εικόνα
Ζημιές 19 εκατομμυρίων το 2011 Χωρίς αξιόπιστες διασφαλίσεις από την κυβέρνηση ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ δεν θα συναινέσουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Κυπριακών Αερογραμμών με χρήματα που θα καταβάλει το κράτος και κατ’ επέκταση οι κύπριοι φορολογούμενοι, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας σε Λουξεμβούργο και Βρυξέλλες

Εικόνα
Στο Λουξεμβούργο πήγε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, όπου θα επισκεφθεί το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο πλαίσιο της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο το δεύτερο εξάμηνο του 2012.  Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, σήμερα Πέμπτη, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα επισκεφθεί το Δικαστήριο της ΕΕ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου Βασίλειο Σκουρή. Θα έχει, επίσης, συναντήσεις με Δικαστές τόσο του Δικαστηρίου της ΕΕ όσο και του Γενικού Δικαστηρίου της ΕΕ. 

Με παγωνιά και χιόνια μας αποχαιρέτησε ο δίσεκτος Φεβράρης

Εικόνα
Νιφάδες είδε και η Λευκωσία μετά από 15 χρόνια  Βροχές,  χαλάζι, ισχυροί άνεμοι, παγωνιά και χιόνια μέχρι και τη Λευκωσία,  αποτελούν το σκηνικό του καιρού από χθες το πρωί στην Κύπρο. Οι επικίνδυνες καιρικές συνθήκες έθεσαν σε επιφυλακή τις δυνάμεις ασφαλείας του κράτους και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας  ετέθη σε λειτουργία το Κέντρο Χειρισμού Κρίσεων.