Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 20, 2014

Σπατάλη δημοσίου με 5.748 οχήματα

Εικόνα
Σημαντικές αδυναμίες και κενά διαπιστώνει μελέτη της υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου  όσον αφορά τους μηχανισμούς παρακολούθησης 5.748 οχημάτων που κατέχουν τμήματα και υπηρεσίες της Δημόσιας Υπηρεσίας, αλλά και τις διαδικασίες αξιολόγησης αναγκών για αγορά, συντήρηση και επιδιόρθωσή τους.

Mε τον Ντάουνερ συναντήθηκε ο Μπαν-Κι Μουν

Εικόνα
Εκθεση από τον Αλεξάντερ Ντάουνερ αρχές Μαρτίου με τις εισηγήσεις του για το Κυπριακό, ζήτησε από τον πρώην ειδικό του σύμβουλο, ο ΓΓ των ΗΕ σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.

Επισκέψεις από φορείς του Κατάρ τους επόμενους μήνες

Εικόνα
Συνεχίζονται οι επαφές με φορείς του Κατάρ, με επισκέψεις να αναμένονται στην Κύπρο τον Απρίλιο και το Μάιο, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων στην Κύπρο, αλλά και διευκόλυνσης Κύπριων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις αραβικές χώρες.

Το 2020 θα έχουμε ξεπεράσει το επίπεδο προ κρίσης

Εικόνα
Η δοκιμασία που πέρασε η χώρα βρίσκεται κοντά στο τέλος, δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Εξετάζονται οι επόμενες κινήσεις απέναντι στη Ρωσία

Εικόνα
Τις επόμενες κινήσεις τους απέναντι στη Ρωσία, υπό το βάρος της προσάρτησης της Κριμαίας, εξετάζουν οι «28» στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής, έχοντας εγείρει την απειλή περαιτέρω μέτρων. Ήδη την Τετάρτη ήρθε το πρώτο μπλόκο σε εξοπλιστικό πρόγραμμα, με το Βερολίνο να «κόβει» συμβόλαιο γερμανικής εταιρείας με τον ρωσικό στρατό.

Απέκλεισε στρατιωτική εμπλοκή στην Ουκρανία

Εικόνα
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα απέκλεισε  το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ στην Ουκρανία, δίνοντας έμφαση στο ρόλο της διπλωματίας στην αντιπαράθεση της Αμερικής με τη Ρωσία για το θέμα της Κριμαίας.

Επιβεβαιώθηκε η αυτοκτονία της συντρόφου του

Εικόνα
Αυτοκτονία δι 'απαγχονισμού επιβεβαίωσε, ως επίσημη αιτία θανάτου της Λόρεν Σκοτ, σχεδιάστριας μόδας και συντρόφου του θρυλικού τραγουδιστή των Ρόλινγκ Στόουνς Μιγκ Τζάγκερ, ο ιατροδικαστής στη Νέα Υόρκη.

Απαγορεύτηκε διαφήμιση του AKP

Εικόνα
Την απαγόρευση μετάδοσης συγκεκριμένης πολιτικής διαφήμισης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) αποφάσισε χθες βράδυ το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) της Τουρκίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απείλησε με κατάργηση του σχετικού νόμου.