Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 13, 2013

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η συνάντηση του Αντ.Σαμαρά με την Τρόικα

Εικόνα
Αθήνα : Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει εμπλοκή στις συνομιλίες με την τρόικα έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας, προσερχόμενος στη νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό εν όψει της συνάντηση με την Τρόικα, την Τετάρτη.

Η τεχνολογία φέρνει στην Κύπρο το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκη

Εικόνα
Λευκωσία:  Με όχημα τις νέες τεχνολογίες, το «15 ου  Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα» θα «ταξιδέψει» στη Λευκωσία, καθώς και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέσω των πανεπιστημιακών δικτύων CYNET και GRNET, παρέχοντας στους λάτρεις του είδους να παρακολουθήσουν ντοκιμαντέρ «που καταπιάνονται με την οικονομική κρίση και τις πολλαπλές της όψεις, την πολιτική, την παράδοση και τη φύση, τα διδάγματα της Ιστορίας και με διάφορες προσωπικότητες».

Δέντρο το μνημίο για το τσουνάμι

Εικόνα
Τόκιο:  Η εκκαθάριση αλλά και η ανάπλαση της περιοχής που επλήγη από το φονικό τσουνάμι το 2011 στην Ιαπωνία συνεχίζεται 2 χρόνια μετά.

Όπλα και χειροβομβίδες βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα Εξάρχεια

Εικόνα
Αθήνα:  Έρευνες πραγματοποιεί κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα στον Πειραιά και τα Εξάρχεια, καθώς και σε χώρο στάθμευσης, επίσης στα Εξάρχεια.

«Πολύ κοντά» βλέπει τη συμφωνία με το Κόσοβο ο Σέρβος πρόεδρος

Εικόνα
Βελιγράδι : Η Σερβία και το Κόσοβο θα υπογράψουν εντός του μήνα συμφωνία για το βόρειο Κόσοβο που κατοικείται κυρίως από Σέρβους, καθώς υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τη διαμεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστήριξε ο Σέρβος πρόεδρος, Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Περιορίζεται η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την ΤτΕ

Εικόνα
Αθήνα:  Περιορίστηκε τον Ιανουάριο η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αλλά και τον Έκτακτο Μηχανισμό παροχής ρευστότητας της Τράπεζας της Ελλάδος (ΕLA).

Δεσμευμένος ο Αναστασιάδης για λύση, υποστηρίζει ο Αλ.Ντάουνερ

Εικόνα
Λευκωσία:  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είναι καθαρά δεσμευμένος να ασχοληθεί με το Κυπριακό, δήλωσε σήμερα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ μετά από συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.