Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 8, 2013

* Ζώδια 8/5

ΚΡΙΟΣ Παρόλο που είστε πολύ δυναμικοί και προσπαθείτε να βάλετε όλη σας την ενέργεια σε ένα στόχο και να κινηθείτε προς την υλική ή κάθε είδους εξασφάλιση, μέσα σας φοβάστε λίγο μήπως και δεν καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε μια κατάσταση μεγάλης διεκδίκησης και αυτό θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς. Από την άλλη μπορεί να έχετε απογοητευτεί από την συμπεριφορά ενός Ζυγού γιατί περιμένατε κάτι άλλο από αυτό που ήδη κάνει. Μην αφήνετε όμως την στεναχώρια να σας χαλάει γενικά την διάθεση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Σαν σήμερα. . .8 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 1821:   Η Μάχη της Γραβιάς . Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος νικά τις τουρκικές δυνάμεις υπό τον Ομέρ Βρυώνη. Επαναστατικές κινήσεις γίνονται και στην Εύβοια. 1831:  Καταστέλλεται το στρατιωτικό κίνημα υπό τον ταγματάρχη Δημήτριο Τσάμη Καρατάσο κατά του κυβερνήτη  Ιωάννη Καποδίστρια .

Αεροσκάφη προσγειώνονται στην Πάφο λόγω ομίχλης στη Λάρνακα

Εικόνα
Πάφος : Αναγκαστική προσγείωση στον αερολιμένα της Πάφου πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί δύο αεροσκάφη προερχόμενα από το αεροδρόμιο του Λονδίνου και το τρίτο από το αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Αναχαίτιση ανεργίας μέσω σχεδίων €30,8 εκατ

Εικόνα
Λευκωσία : Επιδιώκεται η εργοδότηση 8.000 ανέργων, μέσω τριών σχεδίων συνολικού ύψους €30,8 εκατ. που εξήγγειλε χθες η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου. «Στόχος της Κυβέρνησης είναι όσο μπορούν περισσότεροι συμπολίτες μας να εργοδοτηθούν. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι εγγεγραμμένοι. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ένα μεγάλο αριθμό Κυπρίων ανέργων», δήλωσε η κ. Αιμιλιανίδου και εξέφρασε την ελπίδα ότι με τη συνεργασία όλων θα εργοδοτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Κύπριοι.

Χαστούκια στον Ολλανδό από την Ευρωβουλή

Εικόνα
Βρυξέλλες:  Μπαράζ έντονης κριτικής δέχθηκε χθες ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, Γερούν Ντάισελμπλουμ, για το κυπριακό Μνημόνιο, ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής.

Προς αναδιοργάνωση των νοσοκομείων

Εικόνα
Λευκωσία:  Το κουβάρι που καθιστά τα κρατικά νοσοκομεία δυσκίνητα και αναποτελεσματικά, έρχεται μεταξύ άλλων να ξεμπερδέψει η αναδιοργάνωση που γίνεται στο πλαίσιο των αλλαγών που απαιτούνται και από το Μνημόνιο.

Γυναίκα - έκπληξη αναλαμβάνει τη ΔΕΦΑ

Εικόνα
Λευκωσία:  Σε μια γυναίκα, τη χημικό μηχανικό με 30χρονη εμπειρία σε μεγάλα έργα υδρογονανθράκων διεθνώς, Ελένη Βασιλειάδου, αναμένεται να αναθέσει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο το τιμόνι της ΔΕΦΑ, με πρόταση του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακοτρύπη.