Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2013

Σαμαράς-Νετανιάχου: Κρίκος ένωσης του Ισραήλ με την Ευρώπη Ελλάδα και Κύπρος.- Δύο κοινές στρατιωτικές ασκήσεις τον Οκτώβριο.-

Εικόνα
Με κοινή δήλωση Σαμαρά- Νετανιάχου για στρατηγική συνεργασία σ’ ό,τι αφορά την ενέργεια και την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο, ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Ισραήλ.

Επενδύσεις από το Κουβέιτ αναζητεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.- Συνεργασία για το Ενεργειακό.-

Εικόνα
H συνεργασία Κύπρου και Κουβέιτ σε θέματα επενδύσεων και η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στον πολιτικό, οικονομικό και τον εμπορικό τομέα απασχόλησαν μεταξύ άλλων τις χθεσινές συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Πρίγκιπα του Κράτους του Κουβέιτ Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah και των μελών των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Ακολούθησε υπογραφή συμφωνιών μεταξύ Κύπρου και Κουβέιτ.

Persona Non Grata ο Κιττής για τους εργαζόμενους στη Cyta – Παραιτείται μόλις επιστρέψει ο Πρόεδρος.-

Εικόνα
Ανεπιθύμητος είναι ο Στάθης Κιττής για τους εργαζόμενους στην ΑΤΗΚ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τον εμποδίσουν να επιστρέψει στα καθήκοντά του και τον καλούν να παραιτηθεί όπως επίσης καλούν και τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ της CYTA. Εν τω μεταξύ ο κ. Στάθης Κιττής δήλωσε χθες ότι θα υποβάλει την παραίτησή του μόλις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιστρέψει στην Κύπρο από την επίσκεψή του στο Κουβέϊτ.

Fitch: Ευάλωτες στα ρίσκα παραμένουν οι κυπριακές τράπεζες.-

Εικόνα
Η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης και της διαδικασίας αναδιάρθρωσης των κυπριακών τραπεζών θα βελτιώσει την εμπιστοσύνη και θα συμβάλει στην χρηματοδοτική σταθερότητα του συστήματος, αναφέρει σε έκθεσή της η Fitch.

Νέα υπόθεση εξαπάτησης ανέργων στη Λάρνακα.- Σύλληψη 46χρονου.-

Εικόνα
Νέα υπόθεση εξαπάτησης ανέργων διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας εναντίον 46χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εναντίον του οποίου διερευνώνται αδικήματα, τα οποία φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου και αφορούν εξαπάτηση, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, καθώς και συνωμοσία προς καταδολίευση. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται και άλλα πρόσωπα.

Δεν συμμορφώθηκαν τα κόμματα για υποβολή οικονομικών καταστάσεων.-

Εικόνα
Τα πολιτικά κόμματα δεν συμμορφώθηκαν με τις πρόνοιες του νόμου περί πολιτικών κομμάτων και δεν υπέβαλαν τις οικονομικές τους καταστάσεις για το 2012 στον Έφορο Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν σε συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής. 

Δολοφονία 66χρονου ταξιτζή στην Αγία Νάπα – Συνελήφθη ο συμπέθθερός του.-

Εικόνα
Οδηγός ταξί κτυπήθηκε με δύο πυροβολισμούς, ενώ έπαιζε τάβλι με φίλο του έξω από το γραφείο ταξί όπου εργαζόταν και έχασε τη ζωή του. Θύμα είναι ο Παντελής Αντωνίου Ρόπα, 66 χρόνων, οδηγός ταξί, από τη Σωτήρα και φερόμενος ως δράστης ο συμπέθερός του. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, Η Αστυνομία εντόπισε το φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, στο σπίτι του.