Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 11, 2013

*Ζώδια 11/6

ΚΡΙΟΣ Είστε πολύ στριμωγμένοι γιατί νιώθετε ότι είστε ευάλωτοι συναισθηματικά. Η τυπική συμπεριφορά δεν σας πηγαίνει αλλά επειδή ζορίζεστε από την αίσθηση της ατομικότητάς σας ίσως χρειαστεί να φέρετε ισορροπίες μέσα στην οικογένεια. Η προστασία που χρειάζεται να δείξετε στα δικά σας πρόσωπα -και όχι μόνο- είναι ένα από τα μαθήματα που θα πάρετε γιατί μερικές φορές λησμονάτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η επαφή με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω είναι σημαντική γιατί θα πάρετε μια απόφαση κατόπιν μεγάλης πίεσης η οποία σας διαμορφώνει κατά κάποιο τρόπο όλο σας τον συναισθηματικό κόσμο.

Σαν σήμερα. . . 11 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1184 π.Χ:  Η Τροία πέφτει στα χέρια των Ελλήνων, σύμφωνα με τον Ερατοσθένη. 322 π.Χ:  Διεξάγεται η Μάχη στην Κραννώνα Θεσσαλίας, μεταξύ Μακεδόνων (40.000 πεζοί, 3.000 τοξότες και 5.000 ιππείς, υπό τον Αντίπατρο) και Αθηναίων (25.000 πεζοί και 3.500 ιππείς, υπό τον Αντίφιλο), στο πλαίσιο του Λαμιακού Πολέμου. Στην ιππομαχία νικούν οι Αθηναίοι, αλλά η μακεδονική φάλαγγα πετυχαίνει αδιαμφισβήτητη νίκη. Στο πεδίο της μάχης πέφτουν νεκροί 500 Αθηναίοι, ανάμεσά τους και ο ολυμπιονίκης Χείλων, και 130 Μακεδόνες.

Το φθινόπωρο ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό

Εικόνα
"Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό το φθινόπωρο" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στο ετήσιο συνέδριο της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) και της Ενιαίας Προσπάθειας Ελληνοαμερικανών, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον.

Απέκλεισαν την κεντρική είσοδο του Υπ. Οικονομικών

Εικόνα
Μεγάλος αριθμός συνταξιούχων απέκλεισε την κεντρική είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών σε κινητοποίησή τους το πρωί οι οποίοι διαμαρτυρηθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών σε συντάξεις και επιδόματα.

Ετοιμάζει νόμο που θα «φιμώσει» το twitter

Εικόνα
Την επανάσταση που πήρε διαστάσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων ετοιμάζεται να πολεμήσει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας... επιβάλλοντας την διαδικτυακή «τάξη».

Υπο τον έλεγχο της Αστυνομίας η Ταξίμ (Φωτορεπορτάζ)

Εικόνα
Ανταπόκριση: Βαγγέλης Αρεταίος Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στην πλατεία Ταξίμ, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί και δύο δημοσιογράφοι. Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο απεσταλμένος μας Βαγγέλης Αρεταίος, στην πλατεία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για καθαρισμό του πολιτιστικού κέντρου Ατατούρκ και του αγάλματος του Ατατούρκ, επικρατεί σχετική ηρεμία με μικροεντάσεις κατά διαστήματα ανάμεσα σε μικρή μερίδα διαδηλωτών και δυνάμεων της Αστυνομίας.

Επιστολή Προέδρου Αναστασιάδη σε εταίρους

Εικόνα
Επιστολή με τις θέσεις της Λευκωσίας για την Κυπριακή Οικονομία απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στη διευθύντρια του ΔΝΤ και τους Προέδρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι την ίδια επιστολή θα αποστείλει σε όλους τους ομολόγους του στην ΕΕ ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.