Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 10, 2012

Tα Ζώδια 11/10

Εικόνα

Σαν σήμερα. . . 11 Οκτωβρίου

Εικόνα

Πυρετός σε κυβέρνηση και κόμματα για να προλάβουν το χρόνο

Εικόνα
Πακέτο ανάπτυξης με χρήματα από τις αδειοδοτήσεις για το ΦΑ ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ αδιέξοδο έχει προκύψει  στο θέμα της ΑΤΑ  με  αγεφύρωτες τις διαφωνίες  Εργοδοτικών Οργανώσεων και Συντεχνιών.- Με πυρετώδεις ρυθμούς τα  κόμματα ετοιμάζονται για τη σύσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας ,  κατά την οποία αναμένεται να υποβάλουν τις  δικές τους προτάσεις  ή και παρατηρήσεις τους  στις προτάσεις της τρόικα και τις αντιπροτάσεις της κυβέρνησης για αντιμετώπιση της  οικονομικής κρίσης, ενώ παράλληλα έχει προκύψει αδιέξοδο  αναφορικά με  την ΑΤΑ. 

Προκλητικός κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα ο Νταβούτογλου

Εικόνα
Δεν απέφυγε να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο.- Δηλώσεις του... χάθηκαν στη μετάφραση.-Ματαιώθηκε η κοινή συνέντευξη με Αβραμόπουλο.- Αθήνα:Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος φρόντισε προηγουμένως στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μεΐμαράκη να θέσει σε αμφισβήτηση τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο.

Ενισχύονται οι Μικρομεσαίες με Ευρωπαϊκή Οδηγία

Εικόνα
Αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβασή τους σε χρηματοδότηση.- , 3,3 δις ευρώ χάθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες, λόγω καθυστερημένων πληρωμών.- Ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας, κυρίως λόγω των καθυστερημένων πληρωμών, αναμένεται ότι θα δώσει η νέα Οδηγία που υιοθέτησε η ΕΕ για την καταπολέμηση των καθυστερημένων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων και μεταξύ επιχειρήσεων και δημόσιων Αρχών.