Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 27, 2013

Αποφασίζει το Ανώτατο για την έφεση Μιχαηλίδη

Το Ανώτατο Δικαστήριο συνεδριάζει σήμερα στις 10πμ για να εξετάσει την έφεση εναντίον της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη στις ελληνικές αρχές σε σχέση με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός έλαβε χθες εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο για την εξέταση της έφεσής του.

Ποινική έρευνα για τον Χριστόφια

Εικόνα
Απόφαση για έναρξη ποινικής ανάκρισης έλαβε ο γενικός εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Πέτρος Κληρίδης, αναφορικά με την στάση που τήρησε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής. 

Άσκησαν προσφυγές για τις συντάξεις τους

Εικόνα
Την ώρα που η οικονομία και τα νοικοκυριά μαστίζονται από την κρίση, τρεις πρώην κρατικοί αξιωματούχοι επιλέγουν να στραφούν ενάντια στον νόμο που περιορίζει τις πολλαπλές συντάξεις και έχει δώσει μια ανάσα στα κρατικά ταμεία.

Καταγραμμένο σε βίντεο το πενταπλό φονικό

Εικόνα
Οπτικό υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών, θα προβληθούν κατά την σημερινή δικαστική διαδικασία για το έγκλημα του πενταπλού φόνου της Αγίας Νάπας.

Χαμηλότερη προσφορά από Itera για το αέριο

Εικόνα
Ο ρωσικός κολοσσός Itera πρότεινε χθες στη ΔΕΦΑ χαμηλότερη τιμή προμήθειας φυσικού αερίου για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο σκαμνί τρεις για το σκάνδαλο στη CYTA

Εικόνα
Με βαριές κατηγορίες οδηγούνται σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΑΛΚΗΣ, Νίκος Λίλλης και τα μέλη της ΚΥΠ Κώστας Μιαμηλιώτης και Λευτέρης Μούσκος. Ανάμεσα σε αυτές η διαφθορά, ο δεκασμός, οι δόλιες συναλλαγές και η απάτη. 

Πολεμικά αεροσκάφη φτάνουν στις Βάσεις Ακρωτηρίου

Εικόνα
Στο Λονδίνο επιστρέφει ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, εγκαταλείποντας τις οικογενειακές διακοπές στην Κορνουάλη, λόγω των εξελίξεων αναφορικά με τη Συρία.