Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 23, 2013

«Σούπερ αποτέλεσμα» πανηγυρίζει η Άνγκελα Μέρκελ - Πλησίασε την αυτοδυναμία.-

Εικόνα
Βερολίνο: Απόλυτη νικήτρια της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης μετά το ξέσπασμα της κρίσης του ευρώ η Άνγκελα Μέρκελ: Για «σούπερ αποτέλεσμα» μίλησε η καγκελάριος αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, λέγοντας πως είναι ακόμη «πολύ νωρίς» για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα -οι μετεκλογικές συνεργασίες. Οι Χριστιανοδημοκράτες άγγιξαν σχεδόν την απόλυτη πλειοψηφία.

Ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη: «Καθοριστικής σημασίας η προετοιμασία των συνομιλιών»

Εικόνα
Με στόχο να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι προϋπόθεση για λύση του Κυπριακού είναι η σωστή προετοιμασία του νέου γύρου συνομιλιών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αρχίζει σήμερα επίπονη εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, με συνάντηση που θα έχει με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και γεύμα με τους αντιπροσώπους των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Προωθείται αεροπορική σύνδεση Κύπρου με Καζακστάν και Κίνα.-

Εικόνα
Γραμμή αεροπορικής σύνδεσης με χώρες όπως το Καζακστάν, την Κίνα και τον Αραβικό Κόλπο επιδιώκει να ανοίξει το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων σε μια προσπάθεια να στηριχθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

Νυκτερινό πάρτυ με ναρκωτικά σε σχολείο της Λάρνακας – Νεαρός δάγκωνε και κλωτσούσε τους αστυνομικούς.-

Εικόνα
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι έξω από συγκεκριμένο σχολείο στη Λάρνακα, είχε συγκεντρωθεί ομάδα νεαρών προσώπων, τα οποία προκαλούσαν ανησυχία, ανάβοντας φωτιά και έχοντας δυνατή μουσική.

Μείωση των δανειστικών επιτοκίων ζητά ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ.-

Εικόνα
Έγκλημα κατά της οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο με τα υψηλά δανειστικά επιτόκια που έχουν οι Τράπεζες και τα Συνεργατικά Ιδρύματα.

Στον Αρειο Πάγο η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση .-

Εικόνα
Να διαπιστωθεί άμεσα εάν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, δια μέσου προκαταρκτικής εξέτασης που θα διεξάγει ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Η διερεύνηση της συγκεκριμένης πτυχής θα αφορά και τις 32 δικογραφίες που έχει αποστείλει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Νίκος Δένδιας, στη δικαιοσύνη προς μελέτη και αφορούν αδικήματα στα οποία εμπλέκονται βουλευτές και στελέχη της οργάνωσης.

Ο Δημητριάδης επαναλαμβάνει: «Δεν παραιτούμαι από την Κεντρική Τράπεζα.

Εικόνα
Στην αντεπίθεση περνά ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, μετά τα πυρά που δέχθηκε από την κυβέρνηση και την πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου, που τον καλούν σε παραίτηση και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την Κεντρική Τράπεζα.