Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 28, 2013

Το Ελληνικό δημόσιο πωλεί τεμάχιο γης στην Έγκωμη Λευκωσίας

Εικόνα
Το ελληνικό δημόσιο πουλά τεμάχιο γης συνολικής έκτασης 8.000 τ.μ., το οποίο  βρίσκεται στην Έγκωμη απέναντι από το Μετόχι του Κύκκου. Το Ειδικό Ταμείο διαχείρισης Κεφαλαίων του ελληνικού δημοσίου προχωρεί στην εκποίηση του εν λόγω τεμαχίου γης προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστότητα, ως μέρος μεγάλης εκστρατείας εκποιήσεων που πραγματοποιεί η Ελλάδα.

Διάρρηξη οικίας κοσμηματοπώλη με λεία 150 χιλ.ευρώ

Κλάπηκαν ρολόγια, χρυσαφικά και πολύτιμοι λίθοι.- Γνωστός κοσμηματοπώλης  στη Λάρνακα έγινε στόχος ληστών οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 150 χιλιάδων ευρώ.    Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κοσμηματοπώλης προέβη σε καταγγελία ότι το Σάββατο μεταξύ των ωρών 17:00 - 20:30 και ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του απουσίαζαν από την οικία του στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα, άγνωστος ή άγνωστοι την διέρρηξαν.

Δανείστηκε 12 χιλιάδες, πλήρωσε 44 και ακόμη χρωστά…

Καταγγελία 67χρονου για τοκογλυφία και απειλές εναντίον του.-   Υπόθεση τοκογλυφίας, αισχροκέρδειας και απειλών διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα, ύστερα από καταγγελία 67χρονου ότι το 2011 δανείστηκε από 32χρονο στη Λευκωσία 12 χιλιάδες ευρώ με τη συμφωνία να πληρώνει τόκο 10% το μήνα. Ο παραπονούμενος όχι μόνο πλήρωσε μέχρι σήμερα 44,500 ευρώ αλλά το τελευταίο διάστημα δέχεται από τον 32χρονο και απειλές κατά της ζωής του για επιταγές που δεν εξαργυρώνονταν.    Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «67χρονος Ελληνοκύπριος από την Λάρνακα κατήγγειλε ότι τον Απρίλιο του 2011 δανείστηκε από 32χρονο στη Λευκωσία, το χρηματικό ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ με την συμφωνία όπως τον αποπληρώνει με επιτόκιο 10% μηνιαίως. Μέχρι σήμερα ο 67χρονος έχει δώσει στον 32χρονο σε επιταγές το ποσό των 44,500 ευρώ».    Πρόσθεσε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, επειδή οι επιταγές δεν εξαργυρώνονταν, ο 32χρονος απειλούσε τον π

Στο Λονδίνο τα χειρότερα ξενοδοχεία

Εικόνα
Χαμηλό βαθμό στα ξενοδοχεία του Λονδίνου έβαλαν τουρίστες που επισκέφθηκαν τη βρετανική πρωτεύουσα και τα αξιολόγησαν ως τα χειρότερα από μια λίστα ξενοδοχείων από 100 πόλεις, λόγω των πολύ ακριβών μίνι μπαρ, του μη ικανοποιητικού πρωινού και της αργής εξυπηρέτησης. Την έρευνα διεξήγαγε η ιστοσελίδα Trivago, βάσει σχολίων που είχαν αναρτήσει χρήστες σε περισσότερες από 140 ιστοσελίδες κρατήσεων.

Oλα τα Ζώδια 28/1

ΚΡΙΟΣ   «Στο κυνήγι της δόξας» Βάλτε μπρος τα ερωτικά σας σχέδια και κυνηγήστε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, μόδα, αθλητισμό ή συνδέονται με πρόσωπα σημαντικά. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται στο χώρο μιας ομάδας, ενός συλλόγου ή μιας κοινότητας. Πριν κάνετε την οποιαδήποτε επαγγελματική συμφωνία χρειάζεται να έχετε κοιτάξει και τους όρους με τα μικρά γράμματα. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα.

Σαν σήμερα. . .28 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1826:  Η Ναυμαχία του Αράξου. Ο  Ανδρέας Μιαούλης  καταναυμαχεί τον τουρκικό στόλο και τον αναγκάζει να καταφύγει στην Πάτρα. Έτσι, κατορθώνει να μπει στο  πολιορκούμενο Μεσολόγγι  και να το εφοδιάσει με τρόφιμα και πολεμοφόδια.

Αρχιεπίσκοπος: Εάν συμφέρει εθνικά στην Κύπρο, γιατί να μη περάσει το φυσικό αέριο από την Τουρκία

Εικόνα
«Εάν η Tουρκία αποσύρει τα στρατεύματα της και συγκατανεύσει σε μια δίκαιη και έντιμη λύση στο κυπριακό».-   Την εκτίμηση ότι εάν συμφέρει εθνικά και οικονομικά στην Κύπρο και το λαό της ο αγωγός φυσικού αερίου να περάσει από την Τουρκία για την Ευρώπη, τότε να περάσει, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του στη Λάρνακα.

Ρέκλινγκ: «Έτοιμη να συνεισφέρει στην Κύπρο η Ρωσία»

Εικόνα
Σε ένα χρόνο απευθείας ανακεφαλαίωση των τραπεζών.- Η Ρωσία είναι έτοιμη να συμβάλει σε μια πιθανή διάσωση της κυπριακής οικονομίας, δηλώνει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Διάσωσης Κλάους Ρέγκλινγκ.   Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό Spiegel  online, τονίζει ότι την πρόθεση της Ρωσίας επαναβεβαίωσε στο Νταβός, ο Πρωθυπουργός της χώρας Ντιμίτρι Μετβέντεφ.

Ο Ντράγκι κεραυνοβόλησε τον Σόιμπλε για την Κύπρο

Εικόνα
Αντιπαράθεση μεταξύ του Προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι και του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών σημειώθηκε για την Κύπρο. Ο πρώτος φέρεται να προέβη σε επίθεση και σε «οικονομική διάλεξη» προς τον δεύτερο, επιχειρηματολογώντας υπέρ της βοήθειας της Κύπρου, αφήνοντας τον Γερμανό υπουργό, έκπληκτο, ο οποίος θεωρεί την περίπτωση της Κύπρου ως μη συστημική για την Ευρωζώνη. Σημειώνεται πως οι δύο αυτές διαφορετικές προσεγγίσεις των Σόιμπλε – Ντράγκι για την Κύπρο, εκφράζονται συχνά μέσα από τις δηλώσεις  τους το τελευταίο διάστημα.

Ένα εκ. ευρώ για ενίσχυση της ΜΟΚΑΣ ενάντια στο ξέπλυμα

Εικόνα
Ενισχύονται οι δυνατότητες της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ) αναφορικά με την πρόληψη και την καταπολέμηση του διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος και ιδίως του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, μετά και την πρόσφατη υπογραφή σχετικού Συμβολαίου.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τραγωδία νε νυκτερινό κέντρο με 245 νεκρούς

Εικόνα
Τραγωδία στη Βραζιλία όπου τουλάχιστον 245 άτομα έχασαν τη ζωή τους ύστερα από εκδήλωση φωτιάς σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στο νότιο τμήμα της χώρας. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στο Kiss nightclub που βρίσκεται στην πόλη Santa Maria στην επαρχία Rio Grande do Sul λίγο μετά τις 2 το πρωί με αιτία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από καύση πυροτεχνημάτων μέσα στο κέντρο με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά ο ακουστικός εξοπλισμός μιας μπάντας η οποία εμφανιζόταν ζωντανά εκείνη την ώρα στη σκηνή. .