Διάρρηξη οικίας κοσμηματοπώλη με λεία 150 χιλ.ευρώ


Κλάπηκαν ρολόγια, χρυσαφικά και πολύτιμοι λίθοι.-
Γνωστός κοσμηματοπώλης  στη Λάρνακα έγινε στόχος ληστών οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 150 χιλιάδων ευρώ.
 
 Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κοσμηματοπώλης προέβη σε καταγγελία ότι το Σάββατο μεταξύ των ωρών 17:00 - 20:30 και ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του απουσίαζαν από την οικία του στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα, άγνωστος ή άγνωστοι την διέρρηξαν.
 
 Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι διάφορα χρυσαφικά, 30 χρυσά ρολόγια χειρός, γυναικεία και αντρικά, 300 χρυσά δακτυλίδια καθώς και πολύτιμους λίθους και  χρυσές λίρες, συνολικής αξίας 150 χιλιάδων ευρώ.
 
 Εξάλλου στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου έγινε καταγγελία από γυναίκα κάτοικο Αραδίππου, ότι διαπίστωσε διάρρηξη του σπιτιού της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο της.
 
 Στην προσπάθεια της να σταθμεύσει το αυτοκίνητο της στο χώρο στάθμευσης της οικίας της η γυναίκα αντιλήφθηκε άγνωστο άνδρα να βγαίνει από αυτήν και να φεύγει τρέχοντας. Αν και, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, προσπάθησε να τον σταματήσει κυνηγώντας τον δεν τα κατάφερε, αφού λόγω του σκότους ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να ξεφύγει.
 
 Στην αστυνομία η γυναίκα δήλωσε ότι λόγω του σκότους δεν κατάφερε να δει το πρόσωπο του αλλά είδε την σκιά του η οποία περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης και κανονικού ύψους. Σύμφωνα με την γυναίκα ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από την οικία χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"