Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 16, 2013

Ανιχνεύθηκαν οι μίζες της Uniastrum – Τρείς Κύπριοι και δύο Ρώσοι πήραν μίζες από δέκα εκατομμύρια.

Εικόνα
Από 10 εκατομμύρια Ευρώ έλαβαν τρεις Κύπριοι και δύο Ρώσοι ως μίζες για την αγορά της Ρωσικής Τράπεζας Uniastrum από την τράπεζα Κύπρου το 2008. 

Επιμένει ο Δ. Χριστόφιας: Για όλα φταίνε οι τράπεζες!- Μιλά για αποπροσανατολισμό.-

Εικόνα
O πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, μέσω Γενικού Εισαγγελέα, "στοχοποιεί" συγκεκριμένους κύκλους για απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο. Στην ανακοίνωσή του υποδεικνύει ως ένα και μοναδικό υπαίτιο της οικονομικής καταστροφής τις τράπεζες.

Νομοθετική ρύθμιση για προστασία 1ης κατoικίας.- Ενέργειες Κυβέρνησης και ΚΤ.-

Εικόνα
Τέλος στους ψιθύρους και την αβεβαιότητα σε σχέση με την πρώτη κατοικία έβαλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, διαβεβαιώνοντας ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για προστασία είτε της πρώτης είτε γενικά της κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.

Νίκη της Merkel στη Βαυαρία – Επιτυχία των Χριστιανοδημοκρατών.-

Εικόνα
Οι Βαυαροί σύμμαχοι της Γερμανίδας καγκελαρίου σημείωσαν ηχηρή νίκη στις εκλογές σύμφωνα με τα exit polls, δίνοντας σημαντική ώθηση στην Angela Merkel μια μόλις εβδομάδα πριν από τις γερμανικές εκλογές. Σύμφωνα με το Dow Jones, το βαυαρικό αδελφό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της Merkel κατέκτησε την απόλυτη πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών εδρών, αποσπώντας το 49% των ψήφων, όπως μετέδωσε η γερμανική τηλεόραση.

Πρόεδρος: Οχι σε συνομιλίες χάριν των συνομιλιών – Μεθοδική εργασία για πλαίσιο συνολικής λύσης.-

Εικόνα
Δεν πρόκειται να προσέλθουμε σε συνομιλίες χάριν των συνομιλιών αν δεν υπάρξει η αναγκαία προετοιμασία, ώστε διαδικασία και ουσία να δίδουν την πραγματική ελπίδα ότι μπορεί να αναμένουμε από το νέο κύκλο συνομιλιών τα αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν σε μια πατρίδα χωρίς στρατούς κατοχής, θα ενώνουν την πατρίδα μας και θα διασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, δημιουργώντας προοπτικές και προϋποθέσεις για μια χώρα εφάμιλλη των υπολοίπων της ΕΕ.

Οι εξαπατηθέντες άνεργοι επιστρέφουν από τη Γαλλία – Διευθετήσεις από την Κυβέρνηση-Ποινική έρευνα για την απάτη.-

Εικόνα
Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι διπλωμάτες της κυπριακής Πρεσβείας στη Γαλλία, σε συνεννόηση με το Τμήμα Προξενικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να διευθετηθεί η επιστροφή των 75 Κυπρίων οι οποίοι «εγκλωβίστηκαν» στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, όπου βρέθηκαν αφού κατέβαλαν σε γραφείο εξευρέσεως εργασίας στην Κύπρο το ποσό των 650 ευρώ ο καθένας, ως προκαταβολή, για την εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό.

Συρία: Εντατικές διαβουλεύσεις στον ΟΗΕ μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ρωσίας - Η Δαμασκός χαιρετίζει – Ο Ομπάμα χαιρέτισε τον ρόλο του Πούτιν.-

Εικόνα
Η φιλόδοξη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Γενεύη, μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας ανοίγει το δρόμο για τις αμέσως επόμενες εντατικές διπλωματικές διαπραγματεύσεις, που πρέπει να οδηγήσουν σε ένα ψήφισμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το οποίο δεν θα αποκλείει πιθανή χρήση βίας κατά του συριακού καθεστώτος.