Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 31, 2013

Θύμα μίας καταβόθρας έπεσε συγκρότημα κατοικιών στην Κίνα

Εικόνα
Πεκίνο:  Μια καταβόθρα κυριολεκτικά εξαφάνισε συγκρότημα κατοικιών σε εργοτάξιο του Μετρό στο Γκουαντσού, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Κίνα. 

«Καθαρό αέρα» πουλά Κινέζος επιχειρηματίας για την αντιμετώπιση της μόλυνσης

Εικόνα
Πεκίνο:  Τα υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Πεκίνο, οδηγούν ορισμένους Κινέζους σε επιχειρηματικές ιδέες. Κινέζος πολυεκατομμυριούχος αποφάσισε να αρχίσει να πουλά... καθαρό αέρα σε κονσέρβα! 

Τι κάνουν οι Μοσχοβίτες όταν βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην κίνηση;

Εικόνα
Μόσχα:  Η κίνηση στους δρόμους είναι συχνό φαινόμενο για τους κατοίκους της Μόσχας. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BBC, οι Μοσχοβίτες έχουν βρει διάφορους πρωτότυπους τρόπους για να ξεχνούν τους φωτεινούς σηματοδότες και τις ώρες που χάνουν στο αυτοκίνητό τους, εγκλωβισμένοι σε μία «πρόμπκα» -όπως είναι η ρωσική λέξη για την κίνηση.

Γηροκομείο κανόνιζε επισκέψεις ιερόδουλων για τους τρόφιμους του

Εικόνα
Λονδίνο:  Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την αποκάλυψη ότι επαγγελματίες ιερόδουλες πήγαιναν τακτικά και έβγαζαν το ψωμί τους σε οίκο ευγηρίας στην πόλη Ίστμπερν του Σάσεξ και μάλιστα με τις ευλογίες της διεύθυνσης αλλά και του προσωπικού του γηροκομείου.

Ουδέν Σχόλιον !

Εικόνα

Όλα τα Ζώδια 31/1

ΚΡΙΟΣ   «Ανακωχή» Οι σικ τρόποι δεν είναι του χαρακτήρα σας όμως σήμερα για να μπορέσετε να επιτύχετε κάποια συμφωνία ή συνεργασία θα είναι απαραίτητη η ευγένεια και η αβρότητα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει ότι καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με κάθε είδους ελεγκτικούς φορείς. Δώστε έμφαση σε ομαδικές δραστηριότητες και κινητοποιηθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Σαν σήμερα. . .31 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1696:  Η εξέγερση των «κορακιών». Οι νεκροθάφτες του Άμστερνταμ ξεσηκώνονται, επειδή οι αρχές επιβάλουν αλλαγές στη διαδικασία των κηδειών. 1914:  Οι Μεγάλες Δυνάμεις (Γερμανία, Αυστρο-Ουγγαρία, Αγγλία, Γαλλία,Ιταλία και Ρωσία) γνωστοποιούν στην Ελληνική Κυβέρνηση ότιπαραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου,μόνον εφόσον αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Βόρεια Ήπειρο και τη νήσο Σάσωνα. 1915:  Η πρώτη επίθεση με δηλητηριώδη αέρια εξαπολύεται από τους Γερμανούς εναντίον των Ρώσων στη Μάχη του Μπολίμοφ, κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους Γερμανούς.

Ικανοποίηση σε Λευκωσία και Ευρώπη από τη χειρονομία Πούτιν

Εικόνα
«Σωστικό για την Κύπρο το χέρι βοήθειας από τη Ρωσία», δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστόφιας.-  «Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε συμβολή», σχολιάζει η Γερμανία.-  Το μήνυμα ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι έτοιμη να συμβάλει, μαζί με την ΕΕ, στη δανειοδότηση της Κυπριακής Δημοκρατίας που έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια,  προκάλεσε ικανοποίηση και αισιοδοξία στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη ότι το χρηματοπιστοδοτικό πρόβλημα της Κύπρου οδεύει προς αίσια λύση. 

Ο Σιαρλή παρουσιάζει την «καθαρή Κύπρο» στην Ολλανδική Βουλή

Εικόνα
Θα συναντηθεί και με τον νέο Πρόεδρο του Γιούρογκρουπ .-  Στην Χάγη μετέβη χθες,   μέσω Παρισιού, ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή για να μιλήσει σήμερα στο ολλανδικό Κοινοβουλίου για το αίτημα της Κύπρου για οικονομική βοήθεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, κάνοντας ειδική αναφορά στα μέτρα που εφαρμόζει η Κύπρος για θέματα όπως το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και της ανταλλαγής πληροφοριών με άλλα κράτη για σκοπούς φορολογιών.  

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ : Δεν πρέπει να υποτιμηθεί η Κύπρος

Εικόνα
Η Κύπρος θα μπορούσε να δημιουργήσει ευρύτερα προβλήματα στην ευρωζώνη, αν δεν συμφωνηθεί σύντομα μια στήριξη της χώρας, δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τη θέση του προέδρου του Eurogroup, το οποίο αποτελείται από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης.

Μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τη Λευκωσία ζητεί η παροικία στη Βρετανία

Εικόνα
Πίτερ Δρουσιώτης: Ανανέωση των δράσεων στη Βρετανία για το Κυπριακό.-   Η Βρετανία πρέπει να καταστήσει απερίφραστα σαφές στην Τουρκία ότι η ένταξή της στην ΕΕ δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, Πίτερ Δρουσιώτης.

Να έλθουν ξένοι για την αναδιάρθρωση ζητούν οι πιλότοι των ΚΑ

Εικόνα
Εφόσον η Διεύθυνση αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εφαρμογή του Σχεδίου.-  Η εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης των ΚΑ πρέπει να προχωρήσει με τάχιστο ρυθμό όπως έχει υποδείξει ο συμβουλευτικός οίκος, δηλώνουν για άλλη μια φορά οι πιλότοι οι οποίοι προκρίνουν την κάθοδο ξένων εμπειρογνωμόνων για να υλοποιήσουν το σχέδιο , εφόσον η διεύθυνση όπως αναφέρουν, αντιμετωπίζει κοινωνικές, πολιτικές, και συντεχνιακές δυσκολίες στην εφαρμογή του.   Οι πιλότοι μέλη της ΠΑΣΥΠΙ, η οποία είναι η μόνη συντεχνία των ΚΑ που απέρριψε την πρόταση της διοίκησης της εταιρείας για το θέμα της μισθοδοσίας και των περικοπών, συνήλθε σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις υπό το φως της συγκεκριμένης πρότασης.