Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 5, 2012

Οκταήμερη κράτηση ιερέα για κατοχή ναρκωτικών

Εικόνα
Τα έφερνε για την αδρή αμοιβή που θα έπαιρνε από τους παραλήπτες, είπε. Υπό 8ήμερη προσωποκράτηση τέθηκε 37χρονος, ιερέας από την Ελλάδα, , ο οποίος συνελήφθη το  βράδυ της Τετάρτης, έχοντας στην κατοχή του τρία κιλά μαριχουάνα.  Ο ιερέας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια, υπηρετεί σε εκκλησία του Αγίου Δομετίου.

Οι σχέσεις Ενόπλων Δυνάμεων Βρετανίας και Κύπρου

Εικόνα
Συζητήθηκαν σε συνάντηση Ηλιάδη και Πτέραρχου  αισιοδοξία Stuart Peach. Η στάση που τηρεί η τουρκική πλευρά στο Κυπριακό δεν επιτρέπει αισιοδοξία, ωστόσο η ε/κ πλευρά εμμένει σταθερά στις προσπάθειες για βιώσιμη και οριστική λύση μέσα από τη διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών και στα πλαίσια των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, δήλωσε ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης, σε συνάντηση με τον Αγγλο Διακλαδικό Διοικητή Επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου Αντιπτέραρχο Stuart Peach.

Σαν σήμερα...5 Απριλίου

Εικόνα

Σκοτάδι και πεντάωρο χάος από «ανεξήγητη» διακοπή ρεύματος

Εικόνα
Οι αρχές αποκρύπτουν την πραγματική αιτία, η οποία οφείλεται στη διασύνδεση με τα κατεχόμενα, που συνεχίζεται με απόφαση της Κυβέρνησης. Χάος παρόμοιο με εκείνο της 11ης Ιουλίου έζησε χθες η Κύπρος, λόγω ξαφνικής διακοπής του ρεύματος  σε ολόκληρη τη νήσο, η οποία σημειώθηκε στις 4.45 το πρωί και κράτησε πέντε ώρες μέχρις ότου αποκαταστασθεί η ηλεκτροδότηση. Όλη η Κύπρος βυθίστηκε ξαφνικά στο σκοτάδι , τα φώτα τροχαίας σταμάτησαν να λειτουργούν και πολλοί άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε ανελκυστήρες. Άμεση αντίδραση της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας και της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμούς, απεσόβησαν τα χειρότερα.

Μάχες Κυβέρνησης-Αντιπολίτευσης για το χάος στα νοσοκομεία

Εικόνα
Σφοδρή ανταλλαγή πυρών  μεταξύ κυβέρνησης-ΑΚΕΛ από τη μια και ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ από την άλλη, είχαμε χθες με φόντο το χάος στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Παπαδήμος στην Κύπρο

Εικόνα
Φθάνει το μεσημέρι στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Λουκάς Παπαδήμος, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παντελή Καψή, και τους πρέσβεις Χρίστο Παναγόπουλο, Δημήτρη Παρασκευόπουλο και Δημήτρη Γιαννακάκη. 

GAZPROM BANK και NOVATEK στη Λευκωσία για το ΦΑ

Εικόνα
Διευθέτησε την επίσκεψη το ΚΕΒΕ – Συναντήσεις με Χριστόφια και Συλικιώτη Ο  ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprombank και η γαλλορωσική εταιρεία φυσικού αερίου Novatek εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους για επένδυση μεγάλων κεφαλαίων στην Κύπρο. Οι Πρόεδροι των δύο εταιρειών είχαν χθες συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη. 

Αναστασιάδης: «Η σχέση μου με τον Αβέρωφ είναι άριστη»

Εικόνα
Αποδίδει σκοπιμότητες σε φημολογίες.- Την λύπη του για την παραπλανητική όπως την χαρακτηρίζει παρουσίαση κάποιων ΜΜΕ, για τα όσα συζητήθηκαν στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ την Τρίτη, εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Αναστασιάδης.

Και με άλλα μέτρα προειδοποιούν οι πιλότοι

Εικόνα
Αποφάσισαν να κινηθούν νομικά.- Να κινηθούν νομικά, με ποινικές αγωγές εναντίον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διεύθυνσης των Κυπριακών Αερογραμμών, για την παράνομη ενέργεια της μη πληρωμής των δεδουλευμένων των μελών της ΠΑΣΥΠΙ, αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει στα μέλη της η Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συντεχνίας Πιλότων (ΠΑΣΥΠΙ), που πραγματοποιήθηκε χθες κατά τη διάρκεια της τετράωρης απεργίας των πιλότων..

Βουλή: Σκάνδαλο η παραλαβή των ελικοπτέρων Agusta

Εικόνα
Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας διαπίστωσαν ότι δεν διενεργήθηκαν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες στην παραλαβή των δύο εκ των τριών ελικοπτέρων Agusta που παραγγέλθηκαν για να εξυπηρετήσουν την έρευνα και διάσωση, όπως δήλωσαν μέλη της μετά την κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση του θέματος από την Επιτροπή.

Η Αθήνα δεν επέτρεψε επίσκεψη του Πούτιν στο Άγιο Όρος

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Οι ελληνικές αρχές απέρριψαν αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να πάει στο Άγιο Όρος. Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το Κρεμλίνο, μετά την άρνηση της Ελλάδας στο αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί κατά την μεγάλη Βδομάδα του Άγιο Όρος και το Βατοπέδι. 

Συνταξιούχος αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το πρωί 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, πιθανότατα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά ο ΑΠΟΕΛ

Εικόνα
Με δυο γκολ μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε χθες βράδυ  την Ευρωπαϊκή του πορεία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε με 5-2 από την Ρεάλ του Μουρίνιο και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά από την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση .Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ρονάλντο 25΄, 76΄ , Κακά 30, Καχεγιόν 80, Ντι Μαρία 84.Για τον ΑΠΟΕΛ σκόραραν οι Μαντούκα στο 66 και Σολάρι στο 86΄με πέναλτι. 

Mε άδειο ΓΣΠ τα ντέρμπι, τιμωρία και για Χριστοδούλου

Εικόνα
Νέες τιμωρίας κεκλεισμένων των Θυρών επέβαλε χθες βράδυ η δικαστική σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια . Συγκεκριμένα με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε το ΑΠΟΕΛ και με δυο η Ομόνοια.