Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 24, 2014

60 χιλιάδες ευρώ κλάπηκαν από χρηματοκιβώτιο οικίας

Εικόνα
Διάρρηξη κατοικίας στο Παραλίμνι και κλοπή από χρηματοκιβώτιο ποσού ύψους 60 χιλιάδων ευρώ, εξετάζει η Αστυνομία Αμμοχώστου.

Δέκα χρόνια μετά...

Εικόνα
Μια χαμένη ευκαιρία ή μια σωτήρια απόφαση; Απορρίψαμε μια κακή λύση ή σπρώξαμε ακόμα πιο πέρα την ίδια τη λύση; Δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2004, ο απολογισμός παραμένει συγκεχυμένος.

Θεμελιώνουμε το μέλλον της Νέας Ελλάδας

Εικόνα
Την ώρα που αξιοποιεί κατά το δυνατόν τις επίσημες ανακοινώσεις της Κομισιόν για το πρωτογενές πλεόνασμα και την βιωσιμότητα του χρέους η ηγεσία της ΝΔ παρεμβαίνει στην εσωτερική διένεξη που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες των μειονοτικών διατηρώντας στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το θέμα.

Μεθαύριο η γνωστοποίηση για Ευρωεκλογές

Εικόνα
Μεθαύριο Παρασκευή θα δημοσιοποιηθεί η γνωστοποίηση του Εφόρου Εκλογών για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές και μετά θα εκδηλωθεί το όποιο ενδιαφέρον από Τ/κ θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος, Δημήτρης Δημητρίου σημειώνοντας ότι κανείς δεν έχει επισήμως έρθει σε επαφή μέχρι στιγμής με το γραφείο του και ο ίδιος έχει ενημερωθεί δημοσιογραφικά για την πρόθεση και Τ/κ να κατέλθουν στις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Προϋπολογισμό λιτότητας ανακοίνωσε η Αυστραλία

Εικόνα
Σκληρές περικοπές προανήγγειλε ο Αυστραλός Θησαυροφύλακας, Τζο Χόκι, εν όψει του ετήσιου προϋπολογισμού που θα καταθέσει στις 13 Μαϊου. Επικαλούμενος τις προτάσεις που έκανε η Επιτροπή Αξιολόγησης που εισηγείται σημαντική μείωση των δαπανών ο κ. Χόκι είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή.«Ο προϋπολογισμός αυτός θα θέσει τα θεμέλια για το μέλλον και για να γίνει ξανά πλεονασματικός» τόνισε.

Κομμουνιστής υποψήφιος στις εκλογές της Συρίας

Εικόνα
Ο πρώτος που ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για τις πρώτες εδώ και μισό αιώνα προεδρικές εκλογές στη Συρία, είναι ένας σύρος κομμουνιστής βουλευτής, παρόλο που η επανεκλογή του Μπασάρ αλ-Άσαντ θεωρείται αναμφίβολη.

Καταστροφική η διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία

Εικόνα
O επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ έκρινε σήμερα ότι θα είναι "καταστροφική" η διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών που έχουν προγραμματισθεί για την 25η Μαΐου στην Ουκρανία, εν μέσω της εξέγερσης των φιλορώσων στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Δεν ανήκουν στο Μπόινγκ τα χθεσινά συντρίμμια

Εικόνα
Τα συντρίμμια που ανακαλύφθηκαν στη δυτική ακτή της Αυστραλίας δεν ανήκουν στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που αγνοείται για σχεδόν 2 μήνες, δήλωσαν την Πέμπτη αξιωματούχοι.