Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 4, 2013

*Ζώδια 4/4

ΚΡΙΟΣ Ανατρέπονται θετικά όλα τα αρνητικά στοιχεία που σας είχαν ζορίσει και τώρα έχετε όλη την ευχέρεια να κινηθείτε με δυναμικότητα και δράση. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και γενικά έχετε εύνοια μέσα σε ομάδα και κοινωνικά ανοίγματα. Η επαφή με το Λιοντάρι μπορεί να γίνει πιο ανοικτή και ίσως να μην υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων γιατί έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Η επιτυχία πάντως μπορεί να συνοδευτεί και από μια οικονομική εύνοια η οποία θα σας φέρει ένα μεγάλο άνοιγμα.

Σαν σήμερα. . . 4 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 1912:  Το  Θιβέτ  γίνεται για πρώτη φορά με τη βία επαρχία της Κίνας. 1913:  Ο ανθυπολοχαγός  Εμμανουήλ Αργυρόπουλος , πιλοτάροντας ένα  Μπλεριό 11 , χάνει τη ζωή του, λόγω πτώσης του αεροσκάφους του. Είναι ο πρώτος νεκρός της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. 1932:  Ο αμερικανός χημικός Τσαρλς Γκλεν Κινγκ κατορθώνει να απομονώσει τη βιταμίνη C.

Στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία στις 17 Απριλίου

Εικόνα
Αθήνα:  Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με παράλληλες συγκεντρώσεις στο υπουργείο Υγείας και στις κατά τόπους Υγειονομικές Περιφέρειες, αποφάσισε για την Τετάρτη, 17 Απριλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αντιδρώντας «στις μνημονιακές πολιτικές που προβλέπουν συγχωνεύσεις-καταργήσεις νοσοκομείων και απολύσεις εργαζομένων».

Μέτρα για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής ανακοίνωσε ο Ολάντ

Εικόνα
Παρίσι:  Αντιμέτωπος με τη σοβαρότερη πολιτική κρίση από την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας, μετά την παραδοχή του πρώην υπουργού Προϋπολογισμού, Ζερόμ Καϊζάκ, ότι διατηρούσε κρυφά τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα προωθήσει νόμους για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών και θα απαγορεύσει σε όσους έχουν καταδικαστεί για διαφθορά ή φοροδιαφυγή να κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Τραβά το σκοινί η Βόρειος Κορέα, «αληθινός ο κίνδυνος» επιμένουν οι ΗΠΑ

Εικόνα
Σεούλ:  Άλλο ένα βήμα προς την κλιμάκωση της κρίσης φαίνεται ότι κάνει η Βόρειος Κορέα, καθώς ο στρατός έχει την τελική έγκριση για τη χρήση πυρηνικών. «Αληθινός και σαφής ο κίνδυνος από τη Πιονγιάνγκ», επιμένουν οι ΗΠΑ που ενισχύουν την αντιπυραυλική τους άμυνα στην περιοχή του Ειρηνικού.

Ποινές κάθειρξης 50 ετών σε «3» του «Επαναστατικού Αγώνα»

Εικόνα
Αθήνα : Με την καταδίκη των πέντε εκ των οκτώ κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και των φυγόδικων Νίκου Μαζιώτη και Παναγιώτας Ρούπα και την επιβολή βαριών ποινών κάθειρξης, έπεσε η αυλαία της δίκης, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Οι παχυλοί μισθοί των αξιωματούχων της Ε.Ε

Εικόνα
Βρυξέλλες : Τους μισθούς των Ευρωπαίων αξιωματούχων αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, επικαλούμενη επίσημα στοιχεία της ΕΕ.