Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 1, 2013

Τεστ για έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος ανακάλυψε έφηβος

Εικόνα
Λονγκ Μπιτς,  Καλιφόρνια :  «Χάρη στο διαδίκτυο, όλα είναι δυνατά. Μπορούμε να κάνουμε μ' αυτό πολύ περισσότερα από το να ανεβάζουμε αστείες φωτογραφίες μας» είπε ο έφηβος Τζακ Αντράκα, ο οποίος στα 15 του χρόνια έγινε παγκοσμίως διάσημος ανακαλύπτοντας τεστ για τη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος, που στοιχίζει πολύ λίγο και στηρίζεται σε μια ανάλυση αίματος. Αφορμή για την ενασχόληση του με αυτό αποτέλεσε ο θάνατος συγγενούς του από την ασθένεια αυτή.

Εντυπωσιακή διάσωση ελαφιού που κόλλησε σε παγωμένη λίμνη

Εικόνα
Οττάβα, Καναδάς:  Η επέμβαση ενός ελικοπτέρου χρειάστηκε για να σωθεί ένα ελάφι που είχε κολλήσει σε παγωμένη λίμνη στον Καναδά.

Ζητείται αγαπημένο ζευγάρι για ιδιωτικό ταξίδι στον Άρη

Εικόνα
Νέα Υόρκη:  Ο δισεκατομμυριούχος αμερικανός Ντένις Τίτο έγινε διάσημος όταν το 2001 πλήρωσε 20 εκατομμύρια δολάρια για γίνει ο πρώτος πολίτης που ταξίδεψε στο Διάστημα. Ο Τίτο έμεινε για οκτώ ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οπως φαίνεται, οι διαστημικές περιπέτειες εξακολουθούν να τον ενδιαφέρουν τόσο ώστε να ανακοινώσει ότι ξεκινά την προσπάθεια οργάνωσης μιας επανδρωμένης αποστολής στον Αρη. Το σχέδιο του Τίτο είναι να στείλει ένα σκάφος με πλήρωμα δύο ατόμων στον Κόκκινο Πλανήτη. Οι ειδικοί που συνεργάζονται μαζί του υποστηρίζουν ότι το πλήρωμα θα πρέπει να αποτελείται από ένα παντρεμένο ζευγάρι και μάλιστα ηλικιωμένο.

Οικολογικές κάρτες SIM από... συνθετικό χαρτί

Εικόνα
Βαρκελώνη:  Συνδυάζοντας την τεχνολογία με τις πράσινες πολιτικές, η κινεζική εταιρεία Beijing Big Ben Technology, κατασκευάζει κάρτες SIM για κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με την εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη CNET.

Εστιατόριο βάζει πρόστιμο στους πελάτες αν δε φάνε όλο το φαγητό τους

Εικόνα
Τόκιο:  Το εστιατόριο «Hachikyo» στην πόλη Σαπόρο της Ιαπωνίας, που ειδικεύεται στα θαλασσινά, βάζει… τσουχτερό πρόστιμο σε όσους επισκέπτες δεν τελειώσουν το φαγητό τους, κοινώς σε εκείνους που δεν θα έχουν φάει και την τελευταία τους μπουκιά!

Λίγο κρασάκι κάνει μόνο καλό!

Εικόνα
«Το κρασί είναι αγαθό θαυμάσια προσαρμοσμένο στον άνθρωπο αν το χρησιμοποιεί με μέτρο, ανάλογα με τα ατομικά του χαρακτηριστικά, τόσο όταν είναι υγιής όσο και όταν είναι άρρωστος», έλεγε ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης, περικλείοντας μέσα σε μια και μόνο πρόταση τη θαυμαστή ωφελιμότητα του κρασιού για τον άνθρωπο.

Ενδείξεις πώς τρελαίνεται για σένα... ακόμα

Εικόνα
Αλήθεια, πόσο καιρό έχεις να ακούσεις την φράση «Σ’ αγαπώ» από το στόμα του καλού σου; Πολύ καιρό! Εύλογα λοιπόν ανησυχείς και αναρωτιέσαι μήπως το πάθος του για σένα έχει χαθεί και θέλει να σε χωρίσεις αλλά δεν γνωρίζει πώς. Μην απελπίζεσαι!

Όλα τα Ζώδια 1/3

ΚΡΙΟΣ   Είστε ας το πούμε παραδομένοι είτε στα δίκτυα ενός Ζυγού είτε γενικά εξυπηρετείτε ανάγκες άλλων. Γενικά προσπαθείτε να ξεφύγετε από την αδράνεια και την απραξία που σας έχει πιάσει και δεν είναι εύκολο να κάνετε πράξεις πολλά από αυτά που θέλετε. Μερικοί που δουλεύετε περισσότερο με τον εαυτό σας έχετε αποφασίσει να εξελιχτείτε γι' αυτό έχετε αφήσει πίσω σας πράγματα που σας έχουν στεναχωρήσει και προσπαθείτε να συγχωρήσετε άτομα από το παρελθόν σας που δεν σας είχαν συμπεριφερθεί όπως έπρεπε.

Σάν σήμερα. . . 1 Μαρτίου

Εικόνα
Γεγονότα 86 π.Χ:  Ο Λούκιος Κορνήλιος Σούλας, επικεφαλής των ρωμαϊκών λεγεώνων, εισέρχεται στην Αθήνα και ανατρέπει τον τύραννο Αριστίωνα, τον οποίο υποστήριζε ο βασιλιάς του Πόντου Μιθριδάτης 6ος.

Καυτή καρέκλα, κασιούες και νουθεσίες από Χριστόφια στον Αναστασιάδη

Εικόνα
Εξοργίστηκε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν θα ζητούσε τώρα συγγνώμη για το Μαρί.- Μια "λιγότερο καυτή καρέκλα" ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, παραδίδοντας του το Προεδρικό Γραφείο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Συμφωνία για στήριξη Κύπρου το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου, δηλώνει αξιωματούχος της Ευρωζώνης

Η συμφωνία καθυστέρησε «γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε τη διάθεση».-  «Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα στο δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου θα είμαστε σε θέση να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη στήριξη της Κύπρου», δήλωσε στις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι την προσεχή βδομάδα η τρόικα θα βρίσκεται στην Κύπρο για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης σχετικά με το μνημόνιο.

Συνάντηση Διοικητή της ΚΤ με Πισσαρίδη, Σιαρλή και Σαρρή

Εικόνα
Ενημέρωση για οικονομία και μνημόνιο.-  Συνάντηση με τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας (ΕΣΟ), Νομπελίστα οικονομολόγο, Χριστόφορο Πισσαρίδη, είχε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) Πανίκος Δημητριάδης.

Moody's: Δεν μειώνεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Κύπρου

Εικόνα
Η εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας ανοίγει μεν το δρόμο για μια συμφωνία με την Τρόικα, θεωρεί ο οίκος αξιολόγησης Moody`s, σημειώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή δεν μειώνει την πιθανότητα για χρεοκοπίας της Κύπρου λόγω των κεφαλαιακών αναγκών του χρηματοπιστωτικού τομέα, που ενδεχομένως να εκτοξεύουν το κυπριακό δημόσιο χρέος στο 150%, ενώ δεν αποκλείει κούρεμα του χρέους.

Στήριξη της Γαλλίας για λύση του Κυπριακού «στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας»

Εικόνα
Διαβεβαίωση του  Γάλλου Προέδρου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.-  Tην πλήρη στήριξη της Γαλλίας στην εξεύρεση λύσης του Κυπριακού εκφράζει σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολλάντ.