Στήριξη της Γαλλίας για λύση του Κυπριακού «στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας»


Διαβεβαίωση του  Γάλλου Προέδρου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.-
 Tην πλήρη στήριξη της Γαλλίας στην εξεύρεση λύσης του Κυπριακού εκφράζει σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολλάντ.
 
Διαβεβαιώνει παράλληλα τον νέο Πρόεδρο για την συνέχιση των δεσμεύσεων της Γαλλίας στο πλευρό της Κύπρου ενώ εκφράζει την επιθυμία για εμβάθυνση των ήδη πολύ δυνατών δεσμών φιλίας και εμπιστοσύνης που ενώνουν τις δύο χώρες, σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο. Σημειώνει εξάλλου τις διακυβεύσεις στην Μεσόγειο και στην Εγγύς Ανατολή.
 
«Θα ήθελα επίσης να σας επαναλάβω την πλήρη στήριξη της Γαλλίας στην εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας και να ευχηθώ την γρήγορη επανέναρξη του ενδοκυπριακού διαλόγου για την επίτευξη λύσης σύμφωνα με τις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών» αναφέρει ο κ. Ολλάντ.
 
Εκφράζει τέλος την πεποίθησή του ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Αναστασιάδη, θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η ευρωπαϊκή σχέση των δύο εταίρων, για να ευνοηθεί η ανάπτυξη σε όλα τα κράτη μέλη και να οικοδομηθεί μια πιο εύφορη και αλληλέγγυα Ευρώπη.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"