Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 26, 2013

Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας 26-03-2013

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να υπάρχει αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως ανατολικοί για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Υποχωρούν μετά από τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ

Εικόνα
Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν την Τρίτη στην Ασία, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη διάσωση της Κύπρου, καθώς δεν έχει απομακρυνθεί κάθε αβεβαιότητα ως προς την οικονομική ευπάθεια των περιφερειακών οικονομιών της ζώνης του ευρώ.

Παραχώρησαν δάνεια 59,2 δισ. δολαρίων προς εταιρείες στην Κύπρο

Εικόνα
Διασυνοριακοί δανειστές, με εξαίρεση αυτούς από τη Ρωσία, είχαν 59,2 δισεκατομμύρια δολάρια εκκρεμών δανείων προς εταιρείες στην Κύπρο στο τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS). Στα στατιστικά στοιχεία της BIS, που είναι η μόνη που καταγράφει το διασυνοριακό δανεισμό σε όλο τον κόσμο, δεν περιλαμβάνονται δάνεια από τη Ρωσία.