Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 27, 2012

Τα ζώδια σήμερα 27/4/2012 !!!

Εικόνα
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου... Γενικό προφίλ Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο εξακολουθεί να θέτει οικογενειακές και περιουσιακές προτεραιότητες, το πρωινό όμως αναμένεται να είναι σχετικά ταραγμένο, εξ αιτίας των όψεων που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πολλοί θα νιώσετε σαν να είστε έξω από τα νερά σας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχετε τον νου σας στα υπάρχοντα σας. Στο πρόγραμμα είναι και μια συναισθηματική αναστάτωση ή μια σύγχυση αλλά από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα «στρώνουν».

Διεθνής καταγγελία της Τουρκίας για την γεώτρηση στη Σύγκραση

Εικόνα
Καταδικαστικές δηλώσεις από Κυβέρνηση και Κόμματα.- Καταγγελία της Τουρκίας και του ψευδοκράτους στα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα διεθνή βήματα,  για παραβίαση των διεθνώς αναγνωρισμένων κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, προβαίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την έναρξη χθες γεώτρησης, με σκοπό την ανεύρεση υδρογονανθράκων, στο κατεχόμενο χωριό Σύγκραση της επαρχίας Αμμοχώστου.

Δεν θα πειραχτεί ο 13ος μισθός δηλώνει η Κυβέρνηση

Εικόνα
Τέρμα στα σενάρια περικοπής.  – Το υποσχέθηκε ο Πρόεδρος Χριστόφιας στις Συντεχνίες.-   Τέρμα στα σενάρια αποκοπής του 13ου μισθού, στο πλαίσιο των προσπαθειών εξεύρεσης πρόσθετων μέτρων για επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων της Κύπρου, έβαλε η Κυβέρνηση διά του Εκπροσώπου της Στέφανου Στεφάνου. 

«Να αποκαλυφθούν οι βουλευτές που φοροδιαφεύγουν»

Εικόνα
«Διαφορετικά μας παίρνει όλους το κολάνι» δηλώνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.- Να δοθεί στη δημοσιότητα ο κατάλογος με τα ονόματα όσων Βουλευτών φοροδιαφεύγουν ζήτησαν σήμερα με τοποθετήσεις τους Βουλευτές.

Οι Αγελαδοτρόφοι θα πάνε μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Εικόνα
Αν περάσει η ποσόστωση για το χαλούμι.- Η Παγκύπρια Οργάνωση Αγελαδοτρόφων θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη εάν η Βουλή ψηφίσει σε Νόμο πρόταση που θα κατατεθεί από το Υπουργείο Γεωργίας αναφορικά με την ποσόστωση του γάλακτος στην παραγωγή του χαλουμιού, στο πλαίσιο της κατάθεσης νέου φακέλου για κατοχύρωση από την ΕΕ του χαλουμιού ως προϊόντος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δολοφόνησαν άλογο του Ιπποδρόμου με εκσκαφέα

Εικόνα
Διερευνάται αν η υπόθεση σχετίζεται με την κομπίνα.- Στη σύλληψη ενός προσώπου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας ενός αλόγου. Διερευνάται το κατά πόσο η υπόθεση σχετίζεται με την υπόθεση απάτης, την προπερασμένη Τετάρτη στον Ιππόδρομο.

Προφυλακιστέα και η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Εικόνα
Tσοχατζόπουλος: «Χτυπήστε εμένα όχι την οικογένεια μου».- ΑΘΗΝΑ: Η κατηγορουμένη για την υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, το πρωί της Πέμπτης κατέθεσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα. 

Παγκύπριος Έρανος για την Πορεία Χριστοδούλας

Εικόνα
Για 37η συνεχή χρονιά οι Κύπριοι απέδειξαν έμπρακτα, εν μέσω κρίσης, τη φιλανθρωπία τους.-  Με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών στη Λευκωσία, αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, διοργανώθηκε και φέτος από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου η Πορεία Χριστοδούλας, στοχεύοντας για 37η συνεχή χρονιά στην ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα καρκίνου.