Δολοφόνησαν άλογο του Ιπποδρόμου με εκσκαφέα

Διερευνάται αν η υπόθεση σχετίζεται με την κομπίνα.-

Στη σύλληψη ενός προσώπου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας ενός αλόγου. Διερευνάται το κατά πόσο η υπόθεση σχετίζεται με την υπόθεση απάτης, την προπερασμένη Τετάρτη στον Ιππόδρομο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, υπήρξε πληροφορία ότι στις 20 Απριλίου θεάθηκαν πέντε άτομα στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, τα οποία ενδεχομένως να σχετίζονται με την προσπάθεια δολοφονίας αλόγου με τη χρήση οικοδομικού εκσκαφέα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από την Αστυνομία των Βάσεων και ακολούθησε επιχείρηση κατά την οποία ξεθάφτηκε το άλογο με τη χρήση εκσκαφέα.

Στη σκηνή κλήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος έλαβε δείγμα από το τρίχωμα του αλόγου για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του αλόγου.
Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας, ΤΑΕ Λεμεσού και ΤΑΕ Επισκοπής. Στη Λευκωσία συνελήφθηκε ένα πρόσωπο αναφορικά με τα αδικήματα της συνωμοσίας για καταδολίευση, απάτη και ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"