Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 10, 2012

Οι συμβουλές της μάνας (που δεν άκουσες ποτέ?!?!?!?!?)

Εικόνα
Αντιδραστικό παιδί. Τέτοιος ήσουν πάντα. Εκεί, να κάνεις το δικό σου.

Προσπαθείς να κάνεις δίαιτα; 7 τρόποι για να σου κοπεί η όρεξη

Εικόνα
Δεν απαγορεύονται ούτε οι πατάτες ούτε τα  λιπαρά.

Χωρίς να το ξέρουμε, διαβάζουμε ένα βιβλίο τη μέρα!

Εικόνα
Μεταξύ e-mail, status update και ειδήσεων σε κινητά και διάφορα sites στο Ίντερνετ, όλοι μας δεχόμαστε χιλιάδες πληροφορίες καθημερινά, και μάλιστα όπως ποτέ άλλοτε, αναφέρει το BBC. Μια πανεπιστημιακή έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο έδειξε ότι τα νέα στοιχεία που δέχεται ένας χρήστης ισοδυναμούν ούτε λίγο ούτε πολύ με 12 ώρες συνεχόμενης και αδιάκοπης πληροφορίας...

Σαν σήμερα. . . 11 Σεπτεμβρίου

Εικόνα

Τα ζώδια στις 11/9

Εικόνα

Τα Ζώδια 10/9 !

Εικόνα

Σαν σήμερα. . . 10 Σεπτεμβρίου

Εικόνα

H Noble Energy αναζητεί συνεταίρους για το Λεβιάθαν

Εικόνα
Έχει αποφασιστεί υποθαλάσσιος αγωγός προς την Κύπρο, γράφει η SundayTimes.- Η Αμερικανική εταιρεία "Noble Energy" και οι συνέταιροι της έχουν αναθέσει στην Τράπεζα "HSBC" τη πώληση μεριδίου 30% για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του τεμαχίου φυσικού αερίου Λεβιάθαν του Ισραήλ.

Κρίσιμη εβδομάδα για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας

Εικόνα
Εντατικές διαπραγματεύσεις Στουρνάρα με την Τρόικα.- Ενστάσεις για ορισμένα μέτρα – Σήμερα βλέπει τους τροϊκανούς ο Σαμαράς, ο οποίος αύριο συναντά τον Ντράγκι στη Φραγκφούρτη.- Την Πέμπτη κρίσιμη συνεδρία του Γιούρογκρουπ στη Λευκωσία.-

Κολοσσιαία συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για γεωτρήσεις σε Αρκτική

Εικόνα
Αλλά και ... στο Τέξας και τον Κόλπο του Μεξικού.-           Οι εταιρείες Rosneft και ExxonMobil συμφώνησαν για την από κοινού αξιοποίηση των υφαλοκρηπίδων της Θάλασσας Κάρα στην Αρκτική και στην Μαύρη Θάλασσας. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο εταιρειών δεν θα περιοριστεί μόνο στην αξιοποίηση των ενεργειακών πεδίων της ρωσικής υφαλοκρηπίδας.  Όπως προκύπτει από τους όρους της αντίστοιχης σύμβασης, η Rosneft πήρε το 30% του μεριδίου σε μερικά σχέδια γεωλογικής έρευνας και εξόρυξης της ExxonMobil στον Καναδά, στον Κόλπο του Μεξικού, καθώς επίσης και στα κοιτάσματα του Τέξας στις ΗΠΑ. 

Επιτάχυνση κινήσεων για αναχαίτιση της ευρωπαϊκής κρίσης

Εικόνα
Η οικονομική δυσπραγία πυροδοτεί τον διχαστικό εθνικισμό, προειδοποιεί ο Μόντι.- Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Eνωσης συνέχισαν το Σαββατοκυρίακο να επιταχύνουν τις κινήσεις προκειμένου να αναχαιτίσουν τη μακρά κρίση χρέους της Eνωσης καθώς ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Μόντι προειδοποίησε πως η οικονομική δυσπραγία πυροδοτεί τον διχαστικό εθνικισμό στην ήπειρο.Η οικονομική δυσπραγία πυροδοτεί τον διχαστικό εθνικισμό, προειδοποιεί ο Μόντι.

Δεκατρία χρόνια από το θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη

Εικόνα
Τελέστηκε χθες στη Λευκωσία, το ετήσιο μνημόσυνό του.- «Συνέδεσε, κατά τρόπο άρρηκτο, Ελλάδα και Κύπρο».- Τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία το ετήσιο μνημόσυνο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Γιάννου Κρανιδιώτη. Σε επιμνημόσυνο λόγο του ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου εξήρε την προσωπικότητα του Γιάννου Κρανιδιώτη επισημαίνοντας ότι ήταν ο αρχιτέκτονας και σκαπανέας της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαμάχη Μόσχας-Βρυξελλών για την Gazprom

Εικόνα
Ο Πούτιν στιγματίζει ως "μη εποικοδομητική» την προσέγγιση των Βρυξελλών.-