Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 3, 2013

Δρομολαξιά: Σύλληψη Βενιζέλου Ζαννέτου και Χρίστου Αλέκου, στελεχών του ΑΚΕΛ – Στη βάση της κατάθεσης Λίλλη οι συλλήψεις.- Πολιτική σκευωρία, καταγγέλλει ο Αντρος Κυπριανού.-

Εικόνα
Στη σύλληψη του μέλους της Γραμματείας και υπεύθυνου των οικονομικών του ΑΚΕΛ, Βενιζέλου Ζαννέτου, του μέλους της Γραμματείας του ΑΚΕΛ Χρίστου Αλέκου και του ιδιοκτήτη χρυσοχοείου και μέτοχου της εταιρείας Wadnic Trading ΛΤΔ, Αντώνη Ιωακείμ για τη διερευνώμενη υπόθεση αγοράς τ/κ γης στη Δρομολαξιά προχώρησε η Αστυνομία κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν προηγουμένως.

Αναστασιάδης: «Διαπραγμάτευση για 1η φορά με εκείνους που είναι υπόλογοι» - Ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου και των ΜΜΕ για τις εξελίξεις.-

Εικόνα
Η δυνατότητα συναντήσεων του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή με εκπροσώπους της Άγκυρας μάς προσφέρει για πρώτη φορά μετά την εισβολή τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε με εκείνους που φέρουν την ευθύνη για τη λύση του κυπριακού προβλήματος, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Αμερικανικές αντιδράσεις για την αγορά Κινεζικών πυραύλων από την Τουρκία.-

Εικόνα
Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας υπεραμύνθηκε της επιλογής της χώρας του να αποκτήσει πυραύλους μακρού βεληνεκούς που παράγονται από την Κίνα για να ενισχύσει την άμυνά της, μια απόφαση η οποία έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους Αμερικανούς συμμάχους της. "Οι Κινέζοι μάς έκαναν την καλύτερη τιμή", διευκρίνισε ο Ισμέτ Γιλμάζ μιλώντας στην εφημερίδα "Βατάν" και δικαιολόγησε την επιλογή της τουρκικής κυβέρνησης με το γεγονός ότι η κινεζική εταιρεία έχει δεχθεί να προχωρήσει στη συμπαραγωγή των όπλων αυτών με την Τουρκία.

Σύλληψη «ταχυδακτυλουργoύ» στη Λεμεσό - Έκανε όλα τα ξυστά λαχεία να κερδίζουν!!!

Εικόνα
Την ικανότητα του στην ταχυδακτυλουργία, εκμεταλλεύτηκε 40χρονος Αιγύπτιος, που ζει μόνιμα στη Λεμεσό. Πήγαινε στα περίπτερα και αγόραζε μεταξύ άλλων και ένα ξυστό λαχείο, το οποίο πάντα κέρδιζε 20 ευρώ. Με ταχυδακτυλουργικό τρόπο, το άλλαζε με ένα από τα δικά του πλαστά ξυστά λαχεία.

Μέτοχοι της Microsoft θέλουν το «κεφάλι» του Bill Gates

Εικόνα
Πιέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft για την εξώθηση σε παραίτηση του προέδρου του Bill Gates ασκούν τρεις από τους μεγαλύτερους μετόχους της εταιρείας, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρεις μέτοχοι κατέχουν συνολικά ποσοστό άνω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου της Microsoft.

Αναβλήθηκε για σήμερα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Αφροδίτης.-

Εικόνα
Νωρίς σήμερα το απόγευμα και ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Κυβέρνησης, θα ανακοινωθούν και από την πλευρά της εταιρείας Noble Energy τα επίσημα προκαταρκτικά αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Ολοκληρώθηκαν οι συγχωνεύσεις και εγκρίθηκαν τα 18 νέα Συνεργατικά.-

Εικόνα
Με επιτυχία έχουν ολοκληρωθεί οι εγκρίσεις των συγχωνεύσεων όλων των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων από τις Γενικές τους Συνελεύσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ). H διαδικασία των συγχωνεύσεων ξεκινά το δεύτερο Σαββατοκυρίακο Οκτωβρίου.