Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 29, 2013

Σαν σήμερα. . .29 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 363:  Ο βυζαντινός αυτοκράτορας  Ιουλιανός  νικά τους Πέρσες, αλλά αποτυγχάνει να καταλάβει την πρωτεύουσά τους Κτησιφώνα. (Μάχη της Κτησιφώνος) 1453:   Η Κωνσταντινούπολη «πέφτει» στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων . «Η Πόλις εάλω» έπειτα από πολιορκία ενός χρόνου.

*Ζώδια 29/5

ΚΡΙΟΣ Είστε πολύ ανοικτοί και άνετοι. Μερικοί από εσάς θα συζητήσετε και για μια νέα δουλειά από την οποία ίσως να βρεθείτε άμεσα κερδισμένοι. Για αυτό μην αφήνετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις να σας γυρνάνε πίσω στο παρελθόν και να κάνουν να φοβάστε γιατί εσείς δεν είστε τα άτομα που κάνετε πίσω. Από την άλλη έχετε σίγουρα μεγαλύτερες ευκαιρίες να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό και ίσως πιο εύκολο στην επικοινωνία. Κυνηγήστε την τύχη σας και μην αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή.

Εκδίκηση Ντάουνερ το μενού

Εικόνα
Λευκωσία:  Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θέλησε να δείξει την ενόχλησή του για την επιστολή Αναστασιάδη προς τον γενικό γραμματέα, με την οποία καταγγέλλονταν ενέργειες του και επιχείρησε να εκθέσει τον Πρόεδρο. Δήλωσε πως το έγγραφο συγκλίσεων δόθηκε ταυτόχρονα σε Αναστασιάδη και Έρογλου στις 30 Απριλίου, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση, ενώ στο εσωτερικό προκλήθηκαν συζητήσεις.

Κλέφτες νερού χτυπούν στη Λευκωσία

Εικόνα
Λευκωσία:  Αυξημένα κρούσματα υποκλοπής νερού καταγράφονται το τελευταίο διάστημα από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας. Το γεγονός σήμανε συναγερμό στις υπηρεσίες του Συμβουλίου.

Τα χειρότερα ακόμη δεν τα είδαμε

Εικόνα
Λευκωσία:  Εν αναμονή των ακόμη δυσμενέστερων οικονομικών συνθηκών στο προσεχές μέλλον τελούν τα κυπριακά νοικοκυριά, που εκτιμούν ότι η κατάσταση στην χώρα μας θα είναι ακόμη πιο θα ζοφερή τους επόμενους 12 μήνες.

Σορώτος: Ορθολογισμός και αξιοπιστία

Εικόνα
Λευκωσία:  Η αναδιάρθρωση της Τράπεζας Κύπρου, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη μείωση του λειτουργικού και του μισθολογικού κόστους, τη συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων και την ομαλή έξοδο από το καθεστώς εξυγίανσης, είναι η προτεραιότητα για το νέο εκτελεστικό διευθυντή του τραπεζικού Ιδρύματος, Χρήστο Σορώτος.

Εξετάζεται η απάτη με τα καύσιμα στη CYTA

Εικόνα
Λευκωσία:  Σε διάπραξη ποινικών αδικημάτων εκ μέρους υπαλλήλων της CYTA αλλά και ανωτέρων στελεχών της καθώς και εργαζομένων σε πρατήρια καυσίμων με τα οποία συνεργαζόταν η Αρχή, παραπέμπει η Ελεγκτική Υπηρεσία η οποία ζήτησε εμπλοκή της Αστυνομίας.