Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 28, 2013

Οι αιμοβόρες λάμπραινες το προτιμούν καυτό

Εικόνα

Πωλείται γέφυρα με άδεια... για διόδια

Εικόνα

Ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου!

Εικόνα

Μπασκετμπολίστρια εκδιώχθηκε από ομάδα... λόγω αχαλίνωτου σεξ

Εικόνα
Θεσσαλονίκη: Το «φυσάει και δεν κρυώνει» παίκτρια της καλαθόσφαιρας, αφού μια αχαλίνωτη νύχτα σεξ της κόστισε ουσιαστικά τη δουλειά της.   Η πανύψηλη και πανέμορφη κατά γενική ομολογία, ξένη μπασκετμπολίστρια ήταν μέλος ομάδας της Θεσσαλονίκης που την περίοδο που έληξε έπαιζε στην Α΄ κατηγορία.

Ρεζίλι έγινε στο Twitter βουλευτής που ήθελε να στηρίξει τις περικοπές

Εικόνα
Λονδίνο: Ο Βρετανός βουλευτής Άντριου Σέλους, ήθελε να στηρίξει την απόφαση του υπουργού Οικονομικών να κόψει τις κοινωνικές παροχές σε όσους δεν μιλούν αγγλικά.

Το ακριβότερο κρεβάτι του κόσμου κοστίζει... μόλις 175.000 δολάρια

Εικόνα
Λονδίνο: Είναι το πιο ακριβό κρεβάτι του κόσμου, αφού κοστίζει 175.000 δολάρια και λανσάρεται από την βρετανική εταιρεία Savoir Beds. Κάθε κρεβάτι είναι χειροποίητο και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σωματικές διαστάσεις του κάθε πελάτη, ενώ χρειάζεται 700 ώρες για να φτιαχτεί.

Με φορτίο ...107 χελώνες συνελήφθησαν δύο οδηγοί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Εικόνα
Ηγουμενίτσα: Εκατόν επτά χελώνες και δύο γαϊδούρια μετέφεραν παράνομα δύο οδηγοί φορτηγού που συνελήφθησαν από άντρες του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα, τα μέλη του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών σε έλεγχο που έκαναν, τις πρώτες πρωινές ώρες τις Τρίτης, σε φορτηγό στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας διαπίστωσαν έκπληκτα ότι οι δύο οδηγοί δεν μετέφεραν μόνο τους δύο γαϊδάρους, αλλά στην ταΐστρα τους είχαν κρύψει 107 χελώνες ξηράς. Ο οδηγός και συνοδηγός φορτηγού οχήματος, 38 και 48 ετών, συνελήφθησαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Οι χελώνες και οι γάιδαροι φιλοξενούνται στο Φιλοζωικό Σωματείο Ηγουμενίτσας.

Σαν σήμερα. . .28 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1913:  Η Εμπροσθοφυλακή της VII Μεραρχίας απελευθερώνει τις εσπερινές ώρες την πόλη των Σερρών. Οι Βούλγαροι, κατά την αποχώρησή τους, καίνε 4.050 οικίες, 1.000 καταστήματα και 18 σχολεία και εκκλησίες. 1946:  Επίσημοι πανηγυρισμοί σ' όλη τη χώρα για την απόδοση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/6

Εικόνα

"Υπάρχει ανάγκη αλλαγής της δομής του χρέους"

Εικόνα
Την ανάγκη επαναδιατύπωσης της δομής και αρχιτεκτονικής εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους, προκειμένου να ενισχυθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, επεσήμανε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

Σταγόνα στον ωκεανό τα 6 δισ., λέει ο Σουλτς

Εικόνα
Τα έξι δισ. ευρώ που έχουν  αποφασίσει να διαθέσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες  για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους αντιπροσωπεύει "σταγόνα τον ωκεανό", δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Μέτρα κατά της ανεργίας των νέων

Εικόνα
Στη λήψη μέτρων με στόχο την αναχαίτιση της ανεργίας των νέων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε δάνεια συμφώνησαν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Θετική η Γερμανία σε στήριξη της κυπριακής οικονομίας

Εικόνα
Θετικά αντικρύζει η Γερμανία το αίτημα για οικονομική στήριξη της Κύπρου από διαθέσιμους κοινοτικούς πόρους. Το αίτημα έθεσε χθες στην Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες από την έναρξη των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Και επίσημα ΤΑΡ για το αζέρικο αέριο

Εικόνα
Στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για την επιλογή του αγωγού μεταφοράς του αζερικού φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά. Όλα δείχνουν ότι η κοινοπραξία του κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ ΙΙ θα επιλέξει τον αγωγό TAP (Trans Adriatic Pipeline), που θα διέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, έναντι του ανταγωνιστικού Nabucco West, που θα συνέδεε την Τουρκία με την Αυστρία μέσω Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Ουγγαρίας.